Survivor 4 spoiler 19/5: Οριστική διαρροή! Αυτός αποχωρεί σήμερα (video)

Σήμερα έχουμε την αποχώρηση ενός παίκτη απο τους τέσσερις υποψήφιούς αυτής της εβδομάδας η οποία πραγματικά ξεκίνησε εντυπωσιακά.

Τριαντάφυλλος, Σάκης, Μαριαλένα και Νικολέτα είναι οι τέσσερις υποψήφιοι, οι οποίοι “κονταροχτυπήθηκαν” στην ψηφοφορία του κοινού για το ποιος θα είναι ο λιγότερος δημοφιλής.

Η ψηφοφορία έδειξε το αποτέλεσμα και η διαρροή μίλησε και έτσι σας έχουμε το όνομα που θα είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει απόψε το βράδυ απο το Survivor.

Το ατομικό Survivor έφερε αλλαγές, τις οποίες πραγματικά χρειαζόταν το ριάλιτι, αφού η αποχώρηση δύο εκ των φαβορί, του Τζέιμς και του Νίκου, έφεραν προ τετελεσμένων την παραγωγή που έπρεπε να κινηθεί γρήγορα για να διορθώσει τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν.

Φυσικά οι αλλαγές στο ριάλιτι, έφεραν και αλλαγές στην συμπεριφορά των παικτών, αφού η μπιφτέκα γύρισε πολλές φορές μέσα στην εβδομάδα και φυσικά στις δύο ασυλίες.

Αυτός αποχωρεί σήμερα 19/5 σύμφωνα με το spoiler

Το ατομικό κομμάτι έφερε πλέον σε πρώτο ρόλο την στρατηγική, με πρώτο διδάξα τον Γιώργο Ασημακόπουλο ο οποίος ήταν και ο πρώτος παίκτης που κέρδισε την πρώτη ατομική ασυλία με αποτέλεσμα να δώσει υποψήφιο μετά τον Ντάφυ που ψηφίστηκε απο όλους, τον Σάκη.

Στρατηγικά όμως ψήφισε και ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος ορθά σκεπτόμενος και παρότι είδε την αγαπημένη του Μαριαλένα να βγαίνει υποψήφια, έχρισε τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση την Νικολέτα, η οποία αντικειμενικά είναι η πιο αδύναμη παίκτρια μετά τον Τριαντάφυλλο και η μόνη που δεν έχει τεθεί ποτέ στην διάθεση του κοινού.

Η κίνηση του Σάκη ήταν καθαρά στρατηγική και είχε αποτέλεσμα αφού σύμφωνα με το spoiler η Νικολέτα είναι η παίκτρια που σήμερα θα αποχωρήσει.

tvfreaks.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.