Όταν η Μαρία Γκαμπέλη με το μπαλέτο της είχε λάμψει στη Ραφήνα

Σήμερα το μεσημέρι Σαββάτου (τούτη την ώρα) φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν τη Μαρία Γκαμπέλη, που τόσο νέα και τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή.

Η Μαρία Γκαμπέλη, ως δασκάλα κλασσικού μπαλέτου ήταν Καλλιτεχνική Διευθύντρια στη σχολή μπαλέτου ΄΄Gkampeli Youth Ballet΄΄ στο Πικέρμι, ενώ είχε σπουδάσει στην Ανώτερη Σχολή Χορού Δέσποινας Γρηγοριάδου.

Όσοι την ήξεραν μας μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον άνθρωπο πάνω απ΄όλα, αλλά και για για την δασκάλα Μαρία. Ήταν παντρεμένη και είχε δύο παιδάκια. “Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος” μας είπαν χαρακτηριστικά.

“Μια δασκάλα που δεν θα ξεχαστεί ποτέ από την μνήμη των παιδιών μας. Η Μαρία εξαιρετική δασκάλα χορού, βοηθός και συνοδοιπόρος στα όνειρα των παιδιών μας. Τους έμαθε τις πρώτες τους χορευτικές κινήσεις, την αγάπη για τον χορό, την ελευθερία που προσφέρει και τον ενθουσιασμό για μάθημα. Πάντοτε δίπλα στους χορευτές και στις χορεύτριές μας με συμβουλές περνώντας τους αξίες όπως η πειθαρχία και η ευγένεια. Ένας άνθρωπος που με χαρά κι ευγνωμοσύνη εμπιστευόμασταν τα παιδιά μας”, τόνισαν.

Εμείς την γνωρίσαμε το καλοκαίρι του 2017 σε μία εντυπωσιακή βραδιά χορού γεμάτη χρώματα, σχήματα και όμορφες μελωδίες, που είχε γίνει στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου – Λυκειου Ραφήνας, με διοργανωτές τις σχολές μπαλέτου ΄΄Gkampeli Youth Ballet΄΄- Μαρίας Γκαμπέλη και το ΄΄Χορευτικό εργαστήρι΄΄- Μαρίας Συμιγδαλά, σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΠ.

Συλλυπητήρια στους οικείους της. Καλό παράδεισο…

 

 

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.