Βραδιά τζαζ με τον σαξοφωνίστα Γ. Μαραγκό το Σάββατο στο Oceanis

Μια μελωδική βραδιά, με φόντο τη θάλασσα και τα αστέρια στον ουρανό της Ραφήνας, υπόσχεται για αυτό το Σάββατο 19 Ιουνίου στις 21.00 το αγαπημένο σας restaurant-bar Oceanis.

Η… συνταγή είναι γνωστή και άκρως επιτυχημένη! Yπέροχο φαγητό, φανταστική ατμόσφαιρα και ο σαξοφωνίστας Γιώργος Μαραγκός να παίζει μελωδίες τζαζ.

Ο Γιώργος Μαραγκός είναι καταξιωμένος μουσικός και θα «ντύσει» μουσικά αυτή την άκρως καλοκαιρινή βραδιά, όπου το καλό φαγητό, το μοναδικό κλίμα και η άψογη εξυπηρέτηση συνηγορούν στο να περάσετε τέλεια.

Το Oceanis Casa Daveroni συγκαταλέγεται στα… best Resto τής Ανατολικής Αττικής και εγγυάται πως κι αυτό το το σαββατοκύριακο θα σας μείνει αξέχαστο.

Ποιος είναι o Γιώργος Μαραγκός
Ο Γιώργος Μαραγκός υπήρξε μέλος της φιλαρμονικής Ν. Ιωνίας με μαέστρο το Στέργιο Πριτσούλη. Σπούδασε πιάνο στο «Εθνικό Ωδείο» με καθηγητή τον Τώνη Γεωργίου και Αρμονία με το Νίκο Ντρέλα στο Ωδείο «Νίκος Σκαλκώτας». Παρακολούθησε ιδιαίτερα μαθήματα σαξοφώνου με καθηγητή τον Άρη Καραντάνη και τζαζ αυτοσχεδιασμού με το Δημήτρη Βασιλάκη στο Ωδείο «Φίλιππος Νάκας». Μέλος του συγκροτήματος «AURA» του Δημήτρη Παναγόπουλου (1992-1996). Δισκογραφικές συμμετοχές στους δίσκους «Been in the blues so long» και «Έκδυση» του Δημήτρη Παναγόπουλου, «Μητέρα κλείνω» του Δημήτρη Δημητράκα. Έχει συμπράξει επί σκηνής με το Βασίλη Καζούλη, το Νίκο Βερόπουλο και το Νίκο Πιπινέλη.

Oceanis Casa Daveroni

Θάλειας 3, Ραφήνα

Reserve 22940-24292 και 22940-25712

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.