Survivor spoiler: Εξέλιξη βόμβα! Αυτή είναι η δυάδα του μεγάλου τελικού

Βρισκόμαστε μια εβδομάδα πριν απο την ολοκλήρωση του Survivor. Παρακολουθήσαμε τον μεικτό αγώνα Ελλάδας – Ρουμανίας με νικήτρια ομάδα την Μπλε, αλλά και την αποχώρηση του τελευταίου παίκτη που αποχώρησε απο το Survivor, τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Επτά μέρες πριν τον τελικό της Αθήνας για το Survivor 4, την επόμενη Δευτέρα 5 Ιουλίου θα ξέρουμε ποιοι θα είναι αυτοί οι δύο παίκτες που θα διεκδικήσουν τα 100.000 ευρώ.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε αυτό που εμείς γνωρίζαμε, τους αγώνες κατάταξης της εβδομάδας που έρχεται και πλέον οι τέσσερις παίκτες θα πρέπει να αποδείξουν ότι μπορούν και θέλουν να βρεθούν στον μεγάλο τελικό.

Τα φαβορί είναι δύο τα outsider και αυτά είναι δύο. Σάκης και Ηλίας είναι εκείνοι που έχουν αποδείξει ότι είναι οι καλύτεροι παίκτες και ακολουθούν με την σειρά η Μαριαλένα και ο Κόρο.

Τα Spoiler των εταιρειών που διαχειρίζονται τις αποδόσεις δίνουν πρώτο φαβορί τον Σάκη Κατσούλη και όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει φαβορί μέχρι το τέλος, αφού είναι αποδεδειγμένα ο καλύτερος παίκτης του φετινού ριάλιτι επιβίωσης που είδαμε για περισσότερους απο 6 μήνες στον ΣΚΑΪ.

Ακολουθεί ο Ηλίας Μπόγδανος και αγωνιστικά σε σχέση απόδοσης. Κοντά όμως και απο πάνω του πλέον και στατιστικά είναι η Μαριαλένα η απόδοση της όμως σύμφωνα με τις εταιρείες είναι πιο πάνω απο εκείνη του Ηλία και ποιο πάνω και απο του Κόρο.

Κανένας δεν μπορεί να την ξεγράψει και αυτό πρέπει να το βάλουμε όλοι πολύ καλά στο μυαλό μας, αφού και ο κόσμος την έχει συνδέσει με τον Σάκη, αλλά και αγωνιστικά μπορεί να κάνει την έκπληξη. Άλλωστε είναι απο την πρώτη μέρα στο Survivor και έχει αποδείξει εκατοντάδες φορές ότι είναι ένας καταπληκτικός παίκτης.

Ο Γιώργος Κόρομι είναι το απόλυτο outsider και δεν φαίνεται να μπορεί να κερδίσει κάτι παραπάνω στο ριάλιτι επιβίωσης, παρότι σε απόδοση ξεπερνάει την Μαριαλένα και είναι ο τρίτος στην κατάταξη.

Όλα θα κριθούν βέβαια στους αγώνες κατάταξης τους οποίους θα τους δούμε αυτή την εβδομάδα.

Ο τελικός της Αθήνας με τα σημερινά δεδομένα θέλει τον Σάκη και τον Ηλία ως τα απόλυτα φαβορί. Το θέμα είναι αν θα βρεθούν σε καλή μέρα στα αγωνίσματα κατάταξης και φυσικά τι θα πει ο κόσμος με την ψήφο του!

tvfreaks.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.