Επέτειος γάμου για Ρουβά-Ζυγούλη: Το post του Σάκη θα σε κάνει να λιώσεις

Τέσσερα χρόνια έγγαμου βίου γιορτάζει το ζευγάρι.

Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερη για δύο λόγους για την Κάτια Ζυγούλη και τον Σάκη Ρουβά. Ο λόγος που γιορτάζουν είναι διπλός και πολύ σημαντικός. Σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια, στις 3 Ιουλίου 2017 η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, έπειτα από δέκα χρόνια σχέσης, κοινής ζωής και τέσσερα παιδιά που έχουν μαζί.

Σάκης και Κάτια είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και αρκεί μια βόλτα στα Instagram accounts τους για να το επιβεβαιώσεις.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katia Zygouli (@katiazygouli)

Ο γάμος και τα γενέθλια της Κάτιας

H Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 3 Ιουλίου του 2017 με πολλούς εκλεκτούς και λαμπερούς καλεσμένους στο πλευρό τους. Παρανυφάκια φυσικά ήταν τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού, τα οποία τους πλαισίωσαν στις φωτογραφίες στη συνέχεια.

Η μέρα αυτή βέβαια ήταν διπλά σημαντική, αφού η Κάτια Ζυγούλη έχει και τα γενέθλιά της. Το μοντέλο γίνεται σήμερα 43 ετών και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι ευχές και τα posts από τα social media.

H ανάρτηση της Κάτιας

Πρώτη τον «χορό» των ευχών/εορτασμών ξεκίνησε η Κάτια Ζυγούλη, η οποία ανέβασε ένα story, κάνοντας tag τον Σάκη Ρουβά, και γράφοντας: «Είναι τα γενέθλιά μου και η επέτειός μας».

Χαρακτηριστική ήταν η φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους, στην οποία πόζαραν οικογενειακώς μπροστά από την τούρτα της Κάτιας, η οποία έγραφε: «Τελικά η νύφη ΔΕΝ το έσκασε».

Το τρυφερό post του Σάκη Ρουβά

Ο διάσημος τραγουδιστής δεν θα μπορούσε να αφήσει «αναπάντητο» το post ευχών της Κάτιας και με τη σειρά του έκανε ένα ακόμη, το οποίο δεν γίνεται να μην σε κάνει να «λιώσεις».

Κρατώντας ένα μπουκέτο ηλίανθους έγραψε στο Instagram account του: «Κάποιοι λένε πως οι ηλίανθοι συμβολίζουν την πίστη και την αφοσίωση. Άλλοι πως εκφράζουν τη μακροβιότητα, το σθένος και την καλοτυχία. Εγώ σε αυτούς βλέπω εσένα Ήλιε μου, πάντα φωτεινή, γεμάτη χρώμα και ενέργεια. Η αγάπη μου για σένα πάντα θα ανθίζει και θα σε ακολουθεί, όπως οι ηλίανθοι ακολουθούν το φως».

queen.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.