Αποκάλυψη Κούγια για τη Γαρυφαλλιά – Υποψιαζόταν ότι ο δράστης παρακολουθούσε τα μηνύματά της

Σε σοβαρές αποκαλύψεις για την υπόθεση γυναικοκτονίας στη Φολέγανδρο προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας, που έχει αναλάβει δικηγόρος της οικογένειας της αδικοχαμένης 26χρονης.

Η Γαρυφαλλιά που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της στη Φολέγανδρο όπως ο ίδιος ομολόγησε, είχε υποψίες πως ο 30χρονος παρακολουθούσε τα μηνύματά της, σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, δικηγόρο της οικογένειάς της.

Μάλιστα, ο γνωστός ποινικολόγος αποκάλυψε ακόμη πως η μητέρα της 26χρονος που επικοινώνησε μαζί του, είπε ότι έχει κάποια πρόσθετα στοιχεία που θέλει να του δώσει αύριο, είτε πριν είτε μετά την κηδεία.

«Μου είπε ορισμένα στοιχεία. Μου είπε ότι η γνωριμία ήταν περίπου ενός έτους, δεν ήταν σχέση… Δεν υπήρχε σοβαρή σχέση με την έννοια του να έχει υπάρξει γνωριμία των γονέων της κοπέλας, γνώριζαν ότι υπήρχε αυτό το πρόσωπο στη ζωή του παιδιού τους. Η μητέρα μου είπε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα η κοπέλα της είπε ότι νιώθει πως ο δράστης παρακολουθεί τα μηνύματά της. Και ρώτησε, επειδή ο δράστης, σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχε η οικογένεια, η σχολή του με τα κομπιούτερ και την πληροφορική, εάν είχε τη δυνατότητα αυτή να το κάνει, η μητέρα προσπάθησε να μάθει και της είπε ότι πράγματι είχε τη δυνατότητα, αν είχε ειδικές γνώσεις να παρακολουθεί τα μηνύματα και αυτή ήταν η τελευταία πληροφόρηση που είχα από τη μητέρα. Αύριο δεν γνωρίζω τι θα μου πει. Εμάς μας ενδιαφέρει να παρέμβουμε στη δικογραφία» σημείωσε ο κ. Κούγιας μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Αναφορικά με την υπόθεση, επεσήμανε πως βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης που είναι μυστική και δεν διαρρέει τίποτα.

«Η υπόθεση αφού ολοκληρωθεί, θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου που είναι η κατά τόπον αρμόδια Εισαγγελία. Από τον εισαγγελέα ή την εισαγγελέα Νάξου που θα επεξεργαστεί τη δικογραφία, θα ασκηθεί η δέουσα ποινική δίωξη. Με αυτήν την ποινική δίωξη, η δικογραφία θα διαβιβαστεί στον ανακριτή ή ανακρίτρια Νάξου, εκεί ο κατηγορούμενος θα εμφανιστεί, πιθανότατα θα πάρει προθεσμία. Την ημέρα της απολογίας του έχουμε δικαίωμα εμείς, η οικογένεια δηλαδή, να δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας και εκεί να πάρουμε και αντίγραφα” περιέγραψε το διαδικαστικό» εξήγησε.

Παράλληλα, επεσήμανε πως οι γονείς της 26χρονης ζητούν μια δίκαιη δίκη ζήτησε και ο κατηγορούμενος να τιμωρηθεί με τη μεγαλύτερη ποινή.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να κάνει και ένα σχόλιο για την αύξηση των γυναικοκτονιών στην Ελλάδα.

«Είμαι πολλά χρόνια στα δικαστήρια μέσα, αυτό που γίνεται τελευταία δείχνει μια απομυθοποίηση εκ μέρους των ανδρών της δραστικής επιρροής στη ζωή των ανδρών των γυναικών. Η γυναίκα είναι το πιο υπέροχο πλάσμα της φύσης, φέρνει στη ζωή τα παιδιά, διαιωνίζει την ανθρωπότητα. Αλλά συγχρόνως το διαδίκτυο έχει καταργήσει την απευθείας κοινωνική επαφή των ανθρώπων και αυτό κατά την άποψή μου δημιουργεί μία αντικοινωνικότητα στην προσωπικότητα των ανδρών. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η γυναίκα πια δεν υποκύπτει. Δεν είναι σαν την παλιά εποχή που υπέμενε, έχει προσωπικότητα που εξελίσσεται συνεχώς και τις περισσότερες φορές αντιδρά» υπογράμμισε.

sputniknews.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.