BELLάκια στην παραλία!

Είναι μικρά (όσο πρέπει), μεταφέρονται εύκολα παντού και -το σπουδαιότερο- έχουν τις καλύτερες, πιο συναρπαστικές, καθηλωτικές ιστορίες που (κακά τα ψέματα) θα σας κρατήσουν έξω από τη θάλασσα -μόνο και μόνο επειδή δε θα μπορείτε να σταματήσετε να διαβάζετε.

Εσείς, διαλέξατε το BELLάκι των διακοπών σας;

Αυτές είναι μερικές από τις νέες μας κυκλοφορίες!

Για να δείτε όλες τις νέες BELL Best Seller κυκλοφορίες πατήστε εδώ

Μοτέλ Μιζούρι – John Killian

Ο John Killian επιστρέφει με το νέο του πολυαναμενόμενο αυτοτελές θρίλερ αγωνίας που διαβάζεται με κομμένη την ανάσα.

Το Μοτέλ Μιζούρι έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα περιμένατε από μια ιστορία του συγγραφέα που έχει βάλει σκοπό της ζωής του να μας φτάνει στα άκρα: «επεξεργασμένη, υπέροχη γλώσσα, ατμοσφαιρική περιγραφή, σασπένς και δυναμική, χαρακτήρες αντιφατικούς και σάρκινους απολύτως συμβατούς με τις πράξεις τους» (Ελένη Γκίκα, συγγραφέας και βιβλιοκριτικός, Fractal), «ασταμάτητη αγωνία και ένα εντελώς ανατρεπτικό φινάλε» (Γιώργος Δάμτσιος, συγγραφέας).

Αν θέλετε να διαβάσετε ένα σκληρό και απολύτως συναρπαστικό νουάρ μυθιστόρημα από έναν «εξαιρετικό αφηγητή» (Φίλιππος Φιλίππου, συγγραφέας και βιβλιοκριτικός, περιοδικό Πολάρ), ο Killian είναι ο άνθρωπός σας και το Μοτέλ Μιζούρι το βιβλίο του καλοκαιριού (σας).

Είμαι ο θάνατος – Chris Carter

Σπούδασε ψυχολογία με ειδίκευση στην εγκληματική συμπεριφορά, εργάστηκε στην Εισαγγελία της Πολιτείας του Μίσιγκαν όπου είχε την ευκαιρία να πάρει συνεντεύξεις από πολλούς εγκληματίες και να τους μελετήσει από κοντά, κάθε μυθιστόρημά του είναι και μια ξεχωριστή, καθηλωτική ιστορία που γίνεται στιγμιαία διεθνές bestseller, κάθε επόμενο θρίλερ του είναι πιο εθιστικό από το προηγούμενο.

Δε χρειάζεται συστάσεις. Είναι ο Chris Carter και αυτή είναι η έβδομη υπόθεση του ντετέκτιβ Ρόμπερτ Χάντερ, που όλοι περιμένατε: Είμαι ο Θάνατος. Τώρα, μπορούν να ξεκινήσουν οι διακοπές σας!

DRIFTER #2: Καρμανιόλα – Λευτέρης Μπούρος

Τελικά, τι είναι στα αλήθεια το Drifter; Με δυο λόγια, είναι η πιο πρωτότυπη crime fiction ιστορία που θα διαβάσετε φέτος!

Στο πρώτο βιβλίο της pulp noir σειράς, DRIFTER #1: Το Χέρι του Νεκρού, γνωρίσαμε έναν από τους πιο αξιομνημόνευτους αφηγητές της ελληνικής αστυνομικής λογοτεχνίας. Τώρα, έφτασε η ώρα να μάθουμε τη συνέχεια της ιστορίας του Στράτου. Το δεύτερο βιβλίο της σειράς είναι μια καταιγιστική ιστορία γεμάτη ύποπτες δολοφονίες, απρόοπτες συναντήσεις και μυστηριώδεις εξαφανίσεις. Ο Λευτέρης Μπούρος επιστρέφει στα BELL Best Seller με σκοπό να μην αφήσει τίποτα όρθιο πίσω του. Εξάλλου, πόσες πιθανότητες έχει κανείς να βγει ζωντανός από μια Καρμανιόλα;

Στον Βρόμικο Νότο – John Connolly

Ένας από τους κορυφαίους συγγραφείς της αστυνομικής λογοτεχνίας και ο μοναδικός που καταφέρνει να συνδυάσει με αριστοτεχνικό τρόπο το νουάρ με το μεταφυσικό στοιχείο, επιστρέφει με τη νέα περιπέτεια του ντετέκτιβ Τσάρλι Πάρκερ. Μόνο που αυτή τη φορά, ο υπέροχος John Connolly μάς πηγαίνει πίσω, στην αρχή σχεδόν της ιστορίας του διάσημου ήρωά του, και μας προσφέρει ένα «καταιγιστικό θρίλερ γεμάτο αλησμόνητους χαρακτήρες και απανωτές αγωνιώδεις ανατροπές» (Wall Street Journal).

Με το Στον Βρόμικο Νότο, ο Κόνολι δίνει, από τη μια πλευρά, στους φανατικούς αναγνώστες του την ευκαιρία να θυμηθούν τι ήταν αυτό που τους έκανε να λατρέψουν τον Τσάρλι Πάρκερ και να κάνουν μια βουτιά στο παρελθόν του, και από την άλλη, στους νέους αναγνώστες να τον γνωρίσουν τώρα, από την αρχή.

Σκοτεινό Παρελθόν – Lee Child

Το παρόν μπορεί να είναι σκληρό, αλλά κάποιες φορές το παρελθόν μπορεί να είναι χειρότερο… Κι αυτό θα το ανακαλύψει σύντομα ο Τζακ Ρίτσερ. Εσείς, είστε έτοιμοι για τη νέα περιπέτεια του #1 ήρωα της σύγχρονης αστυνομικής λογοτεχνίας;

Το Σκοτεινό Παρελθόν είναι η 23η υπόθεση του Τζακ Ρίτσερ (η οποία φυσικά διαβάζεται και ανεξάρτητα, όπως όλες οι προηγούμενες) κι έρχεται για να προσφέρει στους αμέτρητους φανατικούς αναγνώστες της σειράς ένα ακόμη εξαιρετικό θρίλερ γεμάτο εκπλήξεις, σασπένς και ανατροπές. Ο ήρωας που δημιούργησε ο Λη Τσάιλντ, «ο Τζέιμς Μποντ της εποχής μας», όπως τον έχει χαρακτηρίσει ο Κεν Φόλετ, είναι «ένας από τους πιο αυθεντικούς, ελκυστικούς ήρωες της ποπ κουλτούρας του αιώνα μας», σύμφωνα με την Washington Post. Και η νέα του περιπέτεια θα σας μείνει αξέχαστη!

BELL books

Το BELL books είναι το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων BELL. Εκεί μπορείτε να βρείτε όλα τα αγαπημένα σας BELL, SILK και Άρλεκιν, ενώ συχνά διοργανώνονται παρουσιάσεις των βιβλίων μας. Βρισκόμαστε στην καρδιά της Αθήνας, στον αριθμό 22 της οδού Εμμανουήλ Μπενάκη, με ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 08:00-16:00 και Σάββατο 08:00-15:00. Σας περιμένουμε!

Shop Now

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.