Προβλήματα στην υδροδότηση σε Ραφήνα & Πικέρμι – Συστάσεις από τον Δήμο

Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου ενημερώνει ότι το ΔΕΔΔΗΕ τις επόμενες ωρες και πιθανόν ημερες θα κλείνει περιοδικά το ρεύμα σε διάφορες περιοχές ώστε να μπορέσει αποφύγει ολικό blackout λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζει από την μεγάλη πυρκαγιά στην Αττικη και να ανταποκριθεί έτσι στις ανάγκες των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων.

Παρακαλούμε κατά τις περιόδους διακοπών ηλεκτροδοτηση να περιοριστουν στο απολυτως αναγκαίο μέρος οι καταναλώσεις νερού, ώστε να μην αδειάζουν τα δίκτυα, αφού κατά τις διακοπές δεν μπορούν να λειτουργήσουν τα αντλιοστάσια.

Έχει σταματήσει η παροχετευση νερού από την ΕΥΔΑΠ στη δεξαμενή Ντραφιου λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζει από τη φωτιά και σε λίγο που θα αδειάσει το δικτυο θα υπάρξει συνολικό πρόβλημα και θα διακοπεί η υδροδότηση του οικισμού.

Παρακαλούμε για την αυστηρά περιορισμένη χρήση νερού σε απόλυτες ανάγκες των νοικοκυριών – και κυρίως όχι ποτισματα – ώστε να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος να επιδιορθωσει η ΕΥΔΑΠ το πρόβλημα της και να μην σταματήσει εντελώς η υδροδότηση ακόμα και σε αυτούς που είναι στα χαμηλά του οικισμού.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.