Κορωπί: Απίστευτο τροχαίο – Αυτοκίνητο «πέταξε» πάνω στις προστατευτικές μπάρες! (φωτό)

Απίθανη πορεία για ΙΧ όχημα στην Λεωφόρο Κορωπίου-Αεροδρομίου το οποίο εξετράπη της πορείας του και “πέταξε” με φόρα πάνω από τις προστατευτικές μπάρες στη διαχωριστική νησίδα.

Μεγάλη τύχη μέσα στην ατυχία του είχε οδηγός ενός αυτοκινήτου που “πέταξε” πάνω στις προστατευτικές μπάρες. Από τύχη δεν τραυματίστηκε και δεν πέρασε στο αντίθετο ρεύμα. Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής μετά τη διασταύρωση στην Κορωπίου -Αεροδρομίου.

Το ΙΧ κινούνταν από Βάρη προς Αεροδρόμιο, ωστόσο για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο κατέληξε πάνω στο προστατευτικό κιγκλίδωμα. Οι προστατευτικές μπάρες στην περίπτωση του 42χρονου οδηγού αποδείχτηκαν σωτήριες, καθώς η κατάληξη πιθανώς να ήταν διαφορετική αν το ΙΧ περνούσε στο αντίθετο ρεύμα.

«Ο άνθρωπος δεν οδηγούσε με ταχύτητα μεγάλη, σε σχέση με άλλους εδώ που οδηγούν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Λίγα κλάσματα ήταν αρκετά που αποσπάστηκε η προσοχή του και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Πρώτα ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και μετά ανέβηκε πάνω στις μπάρες. Ευτυχώς δεν πέρασε απέναντι να πάρει μαζί του κανέναν ή ακόμα χειρότερα να υπήρχε μεγάλη σύγκρουση η τραυματισμός». λέει στο NouPou διερχόμενος οδηγός που έσπευσε να βοηθήσει.

Από τύχη, ο οδηγός δεν τραυματίστηκε καθόλου, ενώ το όχημα έπαθε μεγάλες υλικές ζημιές. Για την απομάκρυνσή του από το σημείο χρειάστηκε γερανός.

Οι κάτοικοι στις περιοχές των νοτίων και ανατολικών προαστίων είναι προβληματισμένοι, καθώς δεν έχουν σταματήσει το τελευταίο διάστημα να βλέπουν μικρά ή πιο σοβαρά τροχαία, ακόμα και δυστυχήματα.

nou-pou.gr

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.