Σεισμός στην Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο από την εκκλησία όπου βρέθηκε νεκρός ένας εργάτης

Οι πρώτες εικόνες από την στιγμή που κατέφθασαν πυροσβεστικές δυνάμεις στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία που κατέρρευσε μετά τον σεισμό με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ένας εργάτης, καταγράφηκαν σε βίντεο – ντοκουμέντο.

Ένας άνδρας που εκτελούσε εργασίες στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στο Αρκαλοχώρι, έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από τα συντρίμμια, μετά τον ισχυρότατο σεισμό των 5,8 Ρίχτερ.

Βίντεο ντοκουμέντο του cretalive.gr στο Facebook, δείχνει τις πρώτες στιγμές που επικράτησαν στο σημείο.

Στις εικόνες φαίνεται το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία του οποίου έχει καταρρεύσει ο τρούλος του, ενώ καταφθάνουν οι Πυροσβεστικές δυνάμεις και άνδρες της ΕΜΑΚ στο σημείο.

Ένας από τους κατοίκους φαίνεται να κρατά το κεφάλι του από απόγνωση ενώ οι πυροσβέστες ζητούν από τον κόσμο να απομακρυνθεί και φέρνουν το φορείο για να μεταφέρουν τον άτυχο άνδρα.

Στο σημείο, σύμφωνα με την ΕΡΤ, βρίσκονταν και άλλοι εργάτες, έξω όμως από το εκκλησάκι και δεν φαίνεται να υπέστησαν κάποιον τραυματισμό.

Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο:

Το Αρκαλοχώρι είναι η περιοχή που έχει τα μεγαλύτερα προβλήματα από τον ισχυρότατο σεισμό καθώς έχουν καταγραφεί σημαντικές ζημιές σε παλιά σπίτια, που έχουν υποστεί σοβαρές φθορές.

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμιος Λέκκας, καλεί τους πολίτες που μένουν σε παλιά σπίτια να μην επιστρέψουν σε αυτά και να μείνουν έξω μέχρι να λάβουν άλλη ενημέρωση.

Η ΕΡΤ μεταδίδει ότι μέχρι στιγμής, υπάρχουν αναφορές για 9 τραυματίες από την ισχυρότατη δόνηση

sputniknews.g

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.