Το μήνυμα του Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου Ευαγγ. Μπουρνούς για την Παγκόσμια Ημέρα των Εκπαιδευτικών

Η 5η Οκτωβρίου καθιερώθηκε το 1994 από την UNESCO ως η Παγκόσμια Ημέρα των Εκπαιδευτικών, προκειμένου να τιμήσει πάνω από 60 εκατομμύρια μαχόμενους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης σε όλο τον κόσμο, που με το έργο τους συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη, την πρόοδο και την ευημερία των κοινωνιών.

Είναι η μέρα που θέτει στο επίκεντρο τους εκπαιδευτικούς, τις ανάγκες και τα προβλήματά τους, τιμώντας το πολύτιμο έργο τους και τον αγώνα που καταβάλλουν για την οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος για όλους τους μαθητές. Έργο που γίνεται ακόμη πιο δύσκολο και σημαντικό για τη συνοχή της κοινωνίας μας την περίοδο της πανδημίας.

Ως εκπαιδευτικός και εγώ, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων για την πολυσήμαντη προσφορά τους.

Ως δήμαρχος, θα ήθελα να διαβεβαιώσω τόσο τους εκπαιδευτικούς όσο και τους μαθητές και τις οικογένειες τους, ότι ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου θα συνεχίσει να έχει απόλυτη προτεραιότητα τη διασφάλιση των ιδανικών συνθηκών για την επιτέλεση του εκπαιδευτικού έργου.

Ευάγγελος Μπουρνούς

Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.