Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 29 Οκτωβρίου

Κριός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον δημιουργικό σου τομέα και ψάχνεις τρόπους να απολαύσεις και να εκφραστείς. Η ελαφριά ψυχαγωγία είναι ένας καλός τρόπος συναισθηματικής αποτοξίνωσης. Αργότερα σήμερα κατευθυνόμαστε προς ένα τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου και η κοινωνική σου ζωή μπορεί να είναι κατώτερη των προσδοκιών σου κατά κάποιο τρόπο. Μπορείς να ακολουθήσεις και να χρησιμοποιήσεις τις στρατηγικές σου στα εργασιακά. Η συναισθηματική σου ζωή ευνοείται.

Ταύρος
Η σημερινή μέρα είναι δυνατή για να βρεις λύσεις σε πρακτικά θέματα και διλήμματα. Η επιθυμία για επιβράδυνση συνεχίζεται όμως μπορείς να καταλήξεις σε πολύτιμες ιδέες και μεθόδους για να αναπτύξεις πιο υγιεινές ρουτίνες και συνήθειες. Καθώς η μέρα προχωρά ένα τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου μπορεί να σου υπενθυμίζει έναν τομέα της ζωής σου που απαιτεί υπομονή. Ωστόσο μπορεί να μην αποκτήσεις αυτό που θέλεις αμέσως, πιθανώς λόγω καριέρας ή άλλων ευθυνών και περιορισμών. Η συναισθηματική σου ζωή προστατεύεται από την Αφροδίτη.

Δίδυμοι
Αν και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να σκεφτείς λύσεις σε προβλήματα το επικείμενο τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου μπορεί να σε φέρει σε μια απογοητευτική πραγματικότητα για ένα έργο ή μια κατάσταση. Επιδίωξε να ανακαλύψεις τρόπους για να αντιμετωπίσεις τα εμπόδια αντί να αισθανθείς αποθαρρημένη για πολύ καιρό. Ωστόσο η εκπλήρωση των ευθυνών και η εξέλιξη της δουλειάς σου μπορεί να είναι αργή αλλά σταθερή. Επίλεξε να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να αναμένεις εκπλήξεις.

Καρκίνος
Οι ενέργειες σήμερα είναι καλές ίσως και μοναδικές για να φτιάξεις, να εξοικονομήσεις ή να ξοδέψεις χρήματα κι έτσι απολαμβάνεις τη δουλειά. Με ένα τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου να μπαίνει στο παιχνίδι όσο προχωρά η μέρα θα μπορούσες να αντιμετωπίσεις προσωρινές αμφιβολίες για πρόσφατα έργα ή σχέσεις. Η επιβράδυνση των ρυθμών σου είναι μια καλή επιλογή που θα σου επιφέρει καλύτερα αποτελέσματα. Να είσαι πιο υπομονετική με τον αγαπημένο σου αυτό το διάστημα. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και άλλαξε νοοτροπίες.

Λέων
Το να είσαι νοητικά απασχολημένη και να μαθαίνεις νέα πράγματα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό σήμερα και η Σελήνη στο ζώδιο σου διευκολύνει την αυτοέκφραση σου. Κάτι πυροδοτεί την περιέργεια και τα κίνητρα σου για να μάθεις κάτι νέο. Το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου αργότερα προσθέτει κάποια πίεση ή ανησυχία στη μέρα σου. Ίσως κάποιος προσπαθήσει να βάλει εμπόδια στα σχέδια σου ή να είναι υπερβολικά επικριτικός. Διόρθωσε τα ευάλωτα σημεία στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου και στόχευσε στα καλύτερα.

Παρθένος
Ελκύεσαι από συγκεκριμένα γεγονότα και βεβαιότητες που απλοποιούν τη ζωή σου σε κάποιο επίπεδο. Σήμερα είναι καλό για να κάνεις ένα διάλειμμα αν βέβαια είναι αυτό εφικτό. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και η επιθυμία να αποσυρθείς είναι έντονη. Καθώς προχωρά η μέρα ένα τετράγωνο του Ήλιου – με τον Κρόνο φέρνει τις ευθύνες στο μυαλό σου. Μπορεί να αισθάνεσαι κουρασμένη όμως θα πρέπει να ασχοληθείς σοβαρά με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ.

Ζυγός
Οι σημερινές διελεύσεις σε βοηθούν να εκφράσεις τις ιδέες σου και να μοιραστείς τα σχέδια σου. Οι άλλοι σε βρίσκουν ενδιαφέρουσα και είσαι πιο πειστική από ότι συνήθως. Καθώς προχωρά η μέρα μεγεθύνονται οι ευθύνες ή τα εμπόδια σου. Μια φαινομενική επιβράδυνση μπορεί να σε οδηγήσει σε ένα ζωτικό βήμα σχετικά με τη μακροπρόθεσμη ευτυχία, όπως συμβαίνει συχνά με τις διελεύσεις που αφορούν στον μεγάλο δάσκαλο τον Κρόνο που σήμερα δημιουργεί ένα τετράγωνο με τον Ήλιο. Η συναισθηματική σου ζωή έχει ενδιαφέρον.

Σκορπιός
Η εκπλήρωση των ευθυνών σου είναι ζωτικής σημασίας για τη συναισθηματική σου ικανοποίηση. Ταυτόχρονα είναι προτιμότερο να κάνεις ένα διάλειμμα από τη συνηθισμένη ψυχική ρουτίνα και να αφήσεις το μυαλό σου να περιπλανηθεί. Ωστόσο κατευθυνόμαστε σε ένα τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου σηματοδοτώντας ένα σημείο ελέγχου για τους στόχους και τα σχέδια σου. Δεδομένου ότι ο Ήλιος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο ζώδιο σου μπορεί να είναι δύσκολο να ικανοποιήσεις τόσο την ανάγκη σου για ανεξαρτησία, όσο και την επιθυμία σου για σιγουριά και ασφάλεια.

Τοξότης
Είσαι σε καλή κατάσταση για να αποκτήσεις νέες προοπτικές για ένα θέμα. Νιώθεις έμπνευση από τα σχόλια που λαμβάνεις από την ανταλλαγή ιδεών. Καθώς προχωρά η μέρα μπορεί να υπάρξει ένας δισταγμός ή μπλοκάρισμα που σε επιβραδύνει προσωρινά. Αν και μπορεί να είναι ενοχλητικές κάποιες καθυστερήσεις είναι χρήσιμες μακροπρόθεσμα, αν ανοίξουν τα μάτια σου σε περιοχές που χρειάζονται κάποια βελτίωση. Μπορείς να περάσεις όμορφα είτε με τον σύντροφο σου είτε με φίλους.

Αιγόκερος
Είσαι σε καλύτερη κατάσταση για να τακτοποιήσεις τις σκέψεις σου και να παρατηρήσεις τι συμβαίνει γύρω σου σήμερα. Μπορεί επίσης να απολαύσεις ιδιαίτερα την εξερεύνηση ενός ενδιαφέροντος. Οι επικοινωνίες μπορούν να σε βοηθήσουν να τακτοποιήσεις τα συναισθήματα σου. Το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου σου υπενθυμίσει πως ίσως χρειαστεί να ακολουθήσεις κάποιους κανόνες. Κάποιες διαφωνίες με τον αγαπημένο σου είναι προσωρινές. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ σε αναζωογονεί.

Υδροχόος
Οι σημερινές διελεύσεις είναι δυνατές για να εμποτιστείς με πληροφορίες, να ενημερώσεις και να φρεσκάρεις τις γνώσεις σου, να εκπαιδεύσεις και να μελετήσεις. Το να επιτρέπεις στον εαυτό σου να ακολουθεί τη ροή αντί να προσπαθείς να τον πιέσεις σε φέρνει σε πλεονεκτικότερη θέση. Καθώς προχωρά η μέρα ένα τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο σου υπενθυμίζει να αναθεωρήσεις τους στόχους σου ή να τους προσαρμόσεις ώστε να ταιριάζουν καλύτερα στους σκοπούς σου. Η συναισθηματική σου ζωή σε προβληματίζει σε σημεία.

Ιχθείς
Η επικοινωνία μπορεί να σε βοηθήσει να επικεντρωθείς και να ανακουφίσεις το μυαλό σου σχετικά με κάποια προβλήματα ή ανησυχίες. Ωστόσο καθώς προχωρά η μέρα οι αλληλεπιδράσεις τείνουν να πυροδοτούν παλιές προβληματικές περιοχές. Η επιβράδυνση είναι χρήσιμη καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να εντοπίσεις τα λάθη. Ο ερωτικός σύντροφος σου σε χρειάζεται. Εσύ που είσαι μόνη, θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις σε μια υπόθεση που είχε αρχίσει να σε απογοητεύει.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.