Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Χρανιώτη και τη Γεωργία Αβασκαντήρα – Ο γιος τους στο νοσοκομείο

Ένα ιδιαίτερα δύσκολο διήμερο πέρασαν ο Γιώργος Χρανιώτης και η σύζυγος του, Γεώργια Αβασκαντήρα καθώς ο γιος τους βρέθηκε στο νοσοκομεί. Η περιπέτεια του μικρούλη είχε αίσιο τέλος και το ζευγάρι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο Instagram τις σκέψεις τους ενώ δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν δημόσια το νοσηλευτικό προσωπικό που φρόντισε το παιδί τους.

Χαρακτηριστικά η Γεωργία Αβασκαντήρα έγραψε: «Κάθε φορά που συμβαίνει κάτι άσχημο, πάντα καταλήγω στο ίδιο συμπέρασμα… Έπρεπε να συμβεί για να καταλάβω την δύναμη της ανθρώπινης φύσης και οι φόβοι, που γίνονται εφιάλτες, τους ξορκίζεις μέσα από τις εμπειρίες…Ήταν ένα δύσκολο διήμερο για τον μικρό μας και μια δοκιμασία για μας πρωτόγνωρη!

Παρόλα αυτά, ευτυχώς, πάντα υπάρχουν άνθρωποι δίπλα σου να σε βοηθήσουν, να σου δώσουν δύναμη και να σε φροντίσουν με χαμόγελο και ψυχή.. κορίτσια και αγόρια του Ιασώ παίδων ευχαριστούμε πολύ».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Χρανιώτης, δημοσίευσε μια φωτογραφία του γιου του, Αλέξανδρου κι έγραψε: «Ο μικρός Αλέξανδρος, ο γιόκας μου, ανάρρωσε πλήρως, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς».

newsbeast.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.