Ποδηλατικός Γύρος Αρτέμιδος: Στο κενό η προσπάθεια «καπελώματος» από την Ομοσπονδία

Χθες Κυριακή, στην παραλία της Αρτέμιδος, γονείς και παιδιά έδωσαν δυναμικό παρόν, -βοήθησε και ο σχεδόν καλοκαιρινός καιρός- και οι συμμετέχοντες στον 9ο Ποδηλατικό Γύρο Αρτέμιδος ξεπέρασαν τον αριθμό 1500.

Ως γνωστό, τον Ποδηλατικό Γύρο Αρτέμιδος τον διοργανώνει κάθε χρόνο ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος η «Άρτεμις» με την υποστήριξη και συμμετοχή της ΕΟΜΑΚ (Εθελοντική Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών).
Φέτος, συμμετείχε η Οργάνωση «Όλοι Μαζί Μπορούμε» ενώ ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός «ΣΚΑΙ» ήταν ο χορηγός επικοινωνίας.

Και ενώ η οργάνωση της μεγαλύτερης και μαζικότερης αθλητικής εκδήλωσης της Αρτέμιδος ήταν άρτια, η προσπάθεια της Ομοσπονδίας να την καπελώσει έπεσε στο κενό .

Όπως συνεχώς τονιζόταν στις ανακοινώσεις, ο σκοπός του Ποδηλατικού Γύρου δεν ήταν μόνο η ψυχαγωγία και η άθληση μικρών και μεγάλων πριν τον ερχομό του χειμώνα, αλλά και η συγκέντρωση τροφίμων για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Έτσι, λοιπόν, χωρίς να έχουν πάρει την άδεια των διοργανωτών, θεώρησαν κάποια μέλη της Ομοσπονδίας, με «ντου» να κάνουν γνωστή την παρουσία τους υψώνοντας πανό με το ξεπερασμένο και ανεδαφικό πλέον σύνθημα: «σύνδεση με την Ψυτάλλεια» κ.λ.π.

Παρά τις εκκλήσεις του Δημάρχου και των συντελεστών «να απομακρύνουν τα πανό και να δημιουργήσουν δική τους εκδήλωση στην οποία να προβάλλουν τα αιτήματά τους», παρέμειναν απτόητοι στις θέσεις τους, εισπράττοντας την αδιαφορία και την χλεύη των παραβρισκόμενων.

Για την ιστορία υπενθυμίζουμε στους δημότες της Αρτέμιδος, ότι, πριν περίπου 15 ημέρες, η Ομοσπονδία διοργάνωσε συγκέντρωση με σύνθημα «όχι ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι και σύνδεση με την Ψυτάλλεια» στην οποία μόλις και μετά βίας παραβρέθηκαν ΣΑΡΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ (45) άτομα. Το γεγονός της αδυναμίας να πείσουν κόσμο για τις θέσεις τους αποδεικνύει ότι η επιχειρηματολογία τους για ένα έργο πολιτισμού και ανάπτυξης δεν έχει πλέον «πέραση. Αντί λοιπόν να τους οδηγήσει σε αλλαγή πολιτικής και θέσεων προτίμησαν το «ρεσάλτο» σε ξένη συγκέντρωση.

Δημήτρης Πνευματικάτος

[fbalbum url=https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1803783556567159.1073742511.1507274772884707&type=1&l=412fd8b89c]

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.