«Τσαντίστηκα όταν με έβρισε και την έπνιξα», είπε ο 40χρονος συζυγοκτόνος

Την πόρτα του δικαστικού μεγάρου της Σπάρτης, πέρασε λίγο πριν τις 11 το πρωί της Τετάρτης, ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος που έπνιξε τη σύζυγό του στο Βλαχιώτη Λακωνίας ενώ τα δύο τους παιδιά κοιμόντουσαν στο διπλανό δωμάτιο.

Ο 40χρονος, είχε λάβει 48ωρη προθεσμία ώστε να ετοιμάσει την απολογία του.

Ο δράστης, όπως γράφει το patrisnews.com, ο οποίος λίγο πριν μπει στο γραφείο του εισαγγελέα, δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του, ισχυρίζεται ότι έχασε τον έλεγχο όταν η 36χρονη του αντιμίλησε και τον έβρισε, λέγοντας πως θα πάρει τα παιδιά και θα φύγει.

Παθολογική ζήλια και φόβος ενδεχόμενου χωρισμού

Η παθολογική ζήλια και ο φόβος ενός ενδεχόμενου χωρισμού, φαίνεται ότι “όπλισαν” τον 40χρονο δράστη της νέας γυναικοκτονίας στον Βλαχιώτη Λακωνίας.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια την 36χρονη σύζυγό του μετά από καβγά, την ώρα που σε διπλανό δωμάτιο του σπιτιού, κοιμόντουσαν τα δύο ανήλικα παιδιά τους. Λίγα λεπτά μετά, σε ήρεμη κατάσταση, τηλεφώνησε στις αρχές, ομολογώντας: “Μάλλον σκότωσα τη γυναίκα μου…”.

“Τσαντίστηκα όταν με έβρισε, την έπιασα από το λαιμό και την έπνιξα”, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ο 40χρονος, περιγράφοντας τον μοιραίο καβγά που είχε με την γυναίκα του το βράδυ της Κυριακής.

Ήταν ένας από τους συχνούς διαπληκτισμούς που είχε το ζευγάρι από την Αλβανία, καθώς ο άνδρας σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στις αρχές, ήταν πεπεισμένος πως η γυναίκα του θα τον εγκατέλειπε.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.