Πέτρος Σαντ: Καρμανιόλα η Λ. Φλέμινγκ στη Ραφήνα – Άμεσες δράσεις για να μη θρηνήσουμε θύματα (φωτό)

Για τους κινδύνους που διατρέχουν οι πεζοί στη Λεωφόρο Φλέμινγκ στη Ραφήνα, κάνει λόγο σε ανάρτηση του ο Πέτρος Σαντ, ο οποίος ζητά άμεσες δράσεις ώστε να μη θρηνήσουμε θύματα

Αναλυτικά ο κ. Σαντ αναφέρει:

Η καρμανιόλα Λεωφόρος Φλέμινγκ. Οι δράσεις που πρέπει να γίνουν πρέπει να είναι άμεσες διότι θα θρηνήσουμε θύματα. Πολλοί συμπολίτες μας αγνοώντας τον κίνδυνο, περπατάνε νυχθημερών πάνω στο “κατάστρωμα” της Λ. Φλέμινγκ η οποία έχει ελλειπή φωτισμό και στην οποία απουσιάζουν τα πεζοδρόμια.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι πεζοί να χρησιμοποιούν πολλές φορές το “ασφαλτικό έρεισμα” ακόμα και την “λωρίδα καθοδήγησης” στοιχεία του “καταστρώματος” της οδού που είναι “δυνητικά επισκέψιμα” από τα οχήματα. Είναι πολύ εύκολο ιδιαίτερα τις βραδυνές ώρες ένας κουρασμένος οδηγός να παρασυρθεί και να οδηγήσει το όχημά του εκτός λωρίδας καθοδήγησης και οι τροχοί του να χρησιμοποιήσουν το ασφαλτικό έρεισμα γεγονός που δεν αποτελεί παράβαση δεδομένου ότι όπως αναφέρεται στις προδιαγραφές και την βιβλιογραφία αυτά είναι “δυνητικά επισκέψιμα”.

Παρακαλούνται οι μεν οδηγοί να έχουν τα μάτια τους 14… Οι δε πεζοί να φοράνε ρούχα με αντανακλαστικές λωρίδες εφόσον επιλέγουν να χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη Λεωφόρο τη νύχτα ιδιαίτερα στο τμήμα από Διασταύρωση έως και SM Γαλαξία όπου δεν υπάρχουν πεζοδρόμια.

Παράκληση στον κ.κ. Δήμαρχο να ερευνήσει την δυνατότητα επιπλέον φωτισμού ή κατασκευής πεζοδρομίων έως ότου κατασκευαστεί το έργο της αναβάθμισης της Λεωφόρου στα πλαίσια της κυκλοφοριακής σύνδεσης με την Αττική Οδό.

Οι παρακάτω φωτογραφίες αποτυπώνουν το πόσο εύκολο είναι να γίνει το κακό….

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.