«Πάγωσαν» οι πρόεδροι της Super League με την πρόταση του παπά-Χρήστου

Συγκλόνισε ο ρασοφόρος φίλαθλος του ΠΑΟΚ

Η συγκλονιστική ομιλία του φιλάθλου του ΠΑΟΚ, πατέρα Χρήστου Μήτσιου στην εκπομπή «Κόσμο των Σπορ» καθήλωσε τους τηλεθεατές.

Ο παπα-Χρήστος ο οποίος τίμησε τη μνήμη του 19χρονου Άλκη Καμπανού βρέθηκε στο σημείο όπου δέχτηκε τις φονικές μαχαιριές και άφησε την τελευταία του πνοή ο αδικοχαμένος φοιτητής. «Άφησα λίγα λουλούδια, γονάτισα και φίλησα το χώμα το οποίο βάφτηκε με το αίμα ενός παιδιού, τόσο άδικα» είπε και στη συνέχεια εξιστόρησε τον συγκλονιστικό διάλογο που είχε με τον γιο του, στα σκαλιά που άφησε την τελευταία του πνοή ο 19χρονος.

Τα όσα ανέφερε ο παπα-Χρήστος είναι μάθημα ζωής για όλους. Μάλιστα ο ίδιος κατέληξε κάνοντας μια συγκλονιστική πρόταση-πρόσκληση στους προέδρους των ομάδων.

«Να σου πω και κάτι; Μια πρόταση. Ωραία, είδαμε τους προέδρους προηγουμένως που μιλούσαν. Ωραία, τα είπαν υπέροχα. Εγώ θέλω μια κίνηση από τους προέδρους. Τώρα! Όχι αύριο!» είπε οργισμένος στην κάμερα και πρόσθεσε: «Όλοι μαζί οι πρόεδροι της Super League αγκαλιά να κάνουν μια δήλωση. Μπορούν; Αν όχι είναι ηθικοί αυτουργοί! Αν μπορούν, κάτι κατάλαβαν από τον θάνατο αυτού του παιδιού!» είπε στο τέλος της συνέντευξης.

Δείτε το βίντεο με την ομιλία που όλοι πρέπει να ακούσουν:

 

newsbreak.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.