Αρτέμιδα: Έτσι διέρρηξαν τον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής (φωτό)

Για δεύτερη φορά και σε διάστημα λιγότερο των δύο μηνών, άγνωστοι διέρρηξαν το Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στην Αρτέμιδα, όπως σας έχουμε ενημερώσει μέσα από το irafina.gr

Ο Δημήτρης Πνευματικάτος σε ανάρτηση του αναφέρει πως, σε επίσκεψή του στον Ναό της Αγίας Παρασκευής και συζητώντας με τον ιερέα π. Βελισάριο σχετικά με τη τελευταία διάρρηξη του ναού, του είπε τα εξής:

“Οι/ο διαρρήκτες/ης ξεκόλλησαν/σε τα κάγκελα του παραθύρου και εισήλθε/αν στο ναό. Η αστυνομία που κλήθηκε βρήκε κηλίδες αίματος στο δάπεδο της εκκλησίας. Προφανώς είναι του διαρρήκτη/των. Φαίνεται, στην προσπάθεια του/τους να ξεκολλήσουν τα σιδερένια κάγκελα πληγώθηκε/αν. Επίσης στο ξύλινο παγκάρι κάτω από τα κεριά καθώς και το παγκάρι της Φιλόπτωχου, άφησαν δακτυλικά αποτυπώματα. Τα ίχνη αυτά θα αξιολογηθούν από την αστυνομία και ελπίζεται να φέρουν αποτελέσματα.

Το παγκάρι της εκκλησίας και της Φιλόπτωχου, πρέπει να είχαν αρκετά χρήματα, διότι η εκκλησία μάζεψε πολλούς πιστούς τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο, ημέρα της Αναστάσεως και της ληστείας μετά την αποχώρηση και του τελευταίου πιστού. Περίπου μετά τις 3 πρωινή”.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.