Γνωστός επιχειρηματίας εστίασης ο 64χρονος που σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη γυναικοκτονία στη Δράμα.

«Μέχρι τις 02:00, δεν ακούστηκε κάτι, όπως αναφέρουν οι γείτονες. Ωστόσο το έγκλημα, φαίνεται ότι συνέβη λίγο αργότερα, τα ξημερώματα. Οι ίδιοι οι περίοικοι αναφέρουν ότι επρόκειτο για ένα ήσυχο ζευγάρι που δεν είχε μεγάλα οικονομικά προβλήματα ή προστριβές. Κι αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που είναι συγκλονισμένη και όλη η τοπική κοινωνία» υποστηρίζει στο GRTimes ο δήμαρχος Προσοτσάνης, Θεόδωρος Αθανασιάδης.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, ο δράστης ήταν γνωστός επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης τόσο στην Προσοτσάνη όσο και στην πόλη της Δράμας. Όπως αναφέρει το ίδιο μέσο, ο 64χρονος επισκέφτηκε χθες τις δύο κόρες του, κάτι που ενδεχομένως έκανε εν είδει αποχαιρετισμού που, αν επιβεβαιωθεί, υποδεικνύει προσχεδιασμό της πράξης του.

Το χρονικό

Το ζευγάρι βρήκε νεκρό η κόρη τους στις 8:30 το πρωί, η οποία ανήμπορη να επικοινωνήσει με τους γονείς της τις τελευταίες ώρες, αποφάσισε να πάει στο σπίτι τους.

Την ανησυχία της κόρης φέρεται να ενέτεινε το ότι η 59χρονη μητέρα της, Αναστασία, δεν εμφανίστηκε το πρωί στο σπίτι της όπως συνήθιζε, καθώς κρατούσε τα εγγόνια της.

Ο 64χρονος δράστης και αυτόχειρας σκότωσε την άτυχη γυναίκα με καραμπίνα μέσα στο σπίτι τους, πιθανότατα μετά από έντονους διαπληκτισμούς.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ΕΡΤ, μετά την πράξη του, ο άνδρας φέρεται να τηλεφώνησε σε οικογενειακή τους φίλη, ενημερώνοντάς τη για το τι είχε κάνει καθώς και για το ότι σκόπευσε να αυτοκτονήσει. Όταν έκλεισε το τηλέφωνο, έστρεψε την καραμπίνα στον εαυτό του και πυροβόλησε.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Προσοτσάνης, «η γυναίκα του τού είχε ανακοινώσει ότι ήθελε να φύγει σήμερα κιόλας και να χωρίσουν. Εκείνος από ό,τι φαίνεται δεν το άντεξε αυτό και τελικά έκανε ό,τι έκανε».

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δράμας.

lifo.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.