Νέος Βουτζάς: Ολοκληρώθηκε με απρόσμενη επιτυχία η δημιουργία νέας ομάδας για τα μέλη του Συλλόγου- Η μεγάλη αλλαγή στην παλιά

Η παραλαβή της Κάρτας Μέλους από εκατοντάδες μέλη του Συλλόγου μας και η ενεργοποίηση της νέας κλειστής Ομάδας στο Facebook, «Μέλη του Εξωραϊστικού Συλλόγου Νέου Βουτζά ‘Η ΠΡΟΟΔΟΣ’», ολοκληρώθηκαν, με απρόσμενη επιτυχία!

Σε λίγες ώρες θα απενεργοποιηθεί, προσωρινά, η Ομάδα Εξωραϊστικός Σύλλογος Ν. Βουτζά «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» και θα επαναλειτουργήσει, ως «Δίκτυο Πολιτών και Φορέων από το Βαρνάβα ως το Βουτζά», με αναρτήσεις, οι οποίες θα αφορούν την προστασία της ζωής και του περιβάλλοντος της Ανατολικής Αττικής.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, κλείνοντας ένα χρόνο από την εκλογή του πέρσι τον Ιούνιο, ευχαριστεί όλους τους κατοίκους του Ν. Βουτζά και εκφράζει την αισιοδοξία του για τη συνεχώς βελτιούμενη εικόνα του Οικισμού μας. Τα έργα υποδομής τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη, με τις Προγραμματικές Συμβάσεις, η δημιουργία Πολιτιστικού Κέντρου, η συγκοινωνιακή σύνδεση του κέντρου του Οικισμού, το τεράστιο πρόγραμμα δενδροφύτευσης 50.000 δένδρων από τον Οκτώβριο, οι εθελοντικές δράσεις πυροφύλαξης που θα λειτουργήσουν κι αυτό το καλοκαίρι και τα δύο Πυροφυλάκια, φέρουν την ανεξίτηλη σφραγίδα του Συλλόγου μας! Από τη Δευτέρα 20/6 θα ξεκινήσει το κόψιμο των ξερών χόρτων σε όλους τους δρόμους του τμήματος του Οικισμού, που ανήκει στο Δήμο Μαραθώνα, με δαπάνη του Συλλόγου μας.

Στόχος μας, να ξαναγίνει όμορφος ο Νέος Βουτζάς και να αποκτήσει τις υποδομές που αξίζουν στους κατοίκους του.

Σας ευχαριστούμε, θερμά, για τη συμπαράσταση και την ανταπόκρισή σας και σας περιμένουμε στις 23/7/22, το απόγευμα, στο Μνημείο, για να τιμήσουμε τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς του 2018.

Καλό καλοκαίρι!

Έμυ Κροκίδη

Πρόεδρος Εξωραϊστικού Συλλόγου Νέου Βουτζά “Η Πρόοδος”

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.