Ραφήνα: Καταγγελία στο iRafina.gr – Πέταξαν αυγά σε αυτοκίνητο μέσα από τις Κατασκηνώσεις στο Μελτέμι (φωτό)

Μία καταγγελία έφτασε στο irafina.gr, για περιστατικό που σημειώθηκε χθες Σάββατο έξω από την κατασκήνωση το Μελτέμι, στα Πετρέλαια στη Ραφήνα, όταν κάποιοι πέταξαν αυγά σε διερχόμενο αυτοκίνητο

Το περιστατικό έχει καταγγελθεί και στην αστυνομία, ενώ όπως μας αναφέρει ο αναγνώστης μας, φαίνεται πως έχουν γίνει και άλλα περιστατικά στο συγκεκριμένο σημείο, τα οποία έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία στους κατοίκους

Αναλυτικά το μήνυμα που έφτασε στο irafina.gr, αναφέρει:

Σήμερα το πρωί στη μια η ώρα καθώς περνούσα με το αυτοκίνητο μου έξω από την κατασκήνωση το Μελτέμι και συγκεκριμένα έξω από τον φούρνο του Φίλιππα, δέχθηκα επίθεση εν κινήσει με αβγά τα οποία χτυπήσανε στο δεξί μέρος και στον ουρανό του αυτοκινήτου μου, από άτομα που βρισκόντουσαν εντός της κατασκήνωσης. Αμέσως κάλεσα την Αστυνομία καθώς και με τη συνδρομή ενός κατασκηνωτή επικοινωνήθηκε το γεγονός στον Αρχηγό της κατασκήνωσης.

Δυστυχώς ήταν αρκετά αργά για να έχω μια συνομιλία εκείνη την ώρα με τον Αρχηγό καθώς ανέφερε ότι δεν μπορούσε να μου μιλήσει γιατί… κοιμότανε και θα έπρεπε να μιλήσουμε σήμερα το πρωί που θα ξύπναγε… Μετά από συνομιλία με κατασκηνωτή επίσης ενημερώθηκα ότι σε άλλο σημείο περιμετρικά της κατασκήνωσης ευρισκόμενο σταθμευμένο αυτοκίνητο γυναίκας απέξω από τον φράχτη, δέχθηκε επίθεση από εντός της κατασκήνωσης άτομα, με μπογιές με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές αξίας 600 €.

Τα περιστατικά αυτά προφανώς προκαλούν έντονη ανησυχία στους κατοίκους αλλά και στους επισκέπτες της παραλίας του Φίλιππα καθώς ο φράχτης της κατασκήνωσης βρίσκεται ακριβώς στην άκρη του δρόμου και κάθε κακόβουλο άτομο κατασκηνωτής μπορεί να κρύβεται και να κάνει επιθέσεις σε διερχόμενα αυτοκίνητα και σε ότι άλλο αρέσκεται με την κάλυψη του φράχτη. Η κατασκήνωση έχει 24ώρη φύλαξη και δεν μπορεί εύκολα να εισέλθει κάποιος εντός της. Άρα οι επιθέσεις γίνονται από κατασκηνωτές.

Από μαρτυρίες κατασκηνωτών εξάλλου προκύπτει ότι γνωρίζουν ότι υφίσταται εντός της κατασκήνωσης μια ομάδα νέων η οποία αρέσκεται να προκαλεί φθορές γενικότερα και εντός της αλλά κυρίως εκτός της σε διερχόμενα και σταθμευμένα οχήματα περιμετρικά του φράχτη της.

Δεν θέλω να σκεφτώ τη συνέχεια των επιθέσεων αυτής της ομάδας αν αντικαταστήσουν τις μπογιές και τα αβγά με πέτρες ή με πιο βαριά αντικείμενα. Σε προσωπικό επίπεδο έχω ήδη υποβάλλει μήνυση σε όλους τους εμπλεκόμενους καθώς και σε αυτούς που θα μπορούσανε να έχουν αποτρέψει τέτοια γεγονότα. Ίσως θα έπρεπε να ξυπνήσουν μερικοί και να θυσιάσουν τον ύπνο τους προκειμένου να υπάρχει ασφάλεια και να αποτρέπονται τέτοια γεγονότα.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.