Ραφήνα: Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα για ΔΕΑΑΠ & Αμφιθέατρο

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλεί σύμφωνα με τις διατάξεις των υπ’ αριθ. 375/39167/2.6.2022 και 380/39456/15.6.2022 εγκυκλίων του Υπουργείου Εσωτερικών, σε διά περιφοράς κατεπείγουσα συνεδρίαση, την Δευτέρα 18 Ιουλίου και ώρα 20.00 – 21.00 (με ψηφοφορία και ενημέρωση των μελών μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικής επικοινωνίας), προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

1. Λήψη απόφασης περί αναδοχής οφειλών της υπό λύση ΔΕΑΑΠ-ΜΑΕ προς τα Δημόσια Ταμεία.

2. Λήψη απόφασης περί σύστασης Επιτροπής Προσωρινής & Οριστικής Παραλαβής για το έργο: «ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟΥ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ».

To 1o θέμα είναι κατεπείγον γιατί πρέπει να ληφθούν άμεσα από τον Δήμο οι σχετικές ρυθμίσεις που έχουν γίνει από την ΔΕΑΑΠ-ΜΑΕ προς τα Δημόσια Ταμεία (εφορία, ΕΦΚΑ) ώστε να μην απενταχθούν οι οφειλές από τις ευεργετικές ρυθμίσεις.

Το 2ο θέμα είναι κατεπείγον διότι πρέπει να συγκροτηθεί άμεσα η Επιτροπή Προσωρινής & Οριστικής Παραλαβής για να παραληφθεί και να κλείσει η εργολαβία του έργου «ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟΥ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ», ώστε να καταστεί δυνατή η άμεση επαναδημοπράτησή του ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα, με τη χρηματοδότηση του έργου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.