Ανατροπή στην αγορά: Τα πλοία από τα… Lidl και το κατάστημα της Ραφήνας

Τη «διαφορά» ετοιμάζεται να κάνει η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Lidl, που δεν μένει απλά «θεατής» στη σκακιέρα των εξελίξεων στο χώρο, αλλά κουνάει το πιόνι της δυο βήματα παραπέρα.

Οι τελευταίες πληροφορίες (Reporter.gr/άρθρο Αρ. Παππά) κάνουν λόγο για κίνηση «μπαμ» των Lidl που μπαίνουν σε τομείς της ναυτιλίας και συγκεκριμένα, των logistics.

Ειδικότερα, η Lidl ετοιμάζεται να ιδρύσει τη δική της ναυτιλιακή εταιρεία για τη μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων.

Η γερμανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ, η οποία έχει έντονη παρουσία στη χώρα μας, υπέβαλε αίτηση στο Ευρωπαϊκό Γραφείο Εμπορικών Σημάτων, καταχωρώντας την εμπορική επωνυμία «Tailwind Shipping Line». Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η εταιρεία προσπάθησε αρχικά να επενδύσει σε υπάρχουσα ναυτιλιακή εταιρεία, αλλά τελικά κατέληξε στην απόφαση να ιδρύσει τη δική της ναυτιλιακή και να αγοράσει πλοία.

Σε ό,τι αφορά τη χώρα μας, η Lidl Ελλάς εγκαινίασε τον Ιούνιο το εκ νέου κατασκευασμένο κατάστημά της στη Ραφήνα, μία επένδυση της τάξεως των 4 εκατ. ευρώ στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού του δικτύου της.

Στα 3,5 εκατ. ευρώ ανήλθε επίσης η επένδυση εκσυγχρονισμού του καταστήματος της Lidl Ελλάς στη Σύρο, το οποίο εγκαινιάστηκε στις 30 Ιουνίου.

aftodioikisi.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.