Μοτοσικλετιστής – “φάντασμα” αναστατώνει τους κατοίκους κάθε βράδυ!

«Φαντομάς» μοτοσικλετιστής αναστατώνει κάθε βράδυ την Πτολεμαΐδα, αναπτύσσοντας ιλιγγιώδεις ταχύτητες που προκαλούν εκκωφαντικό θόρυβο, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να βγαίνουν στα μπαλκόνια, βρέφη στην αγκαλιά και μικρά παιδιά να κλαίνε γιατί δεν μπορούν να κοιμηθούν!

O μοτοσικλετιστής περνά από κεντρικούς οδικούς άξονες και μικρότερες οδούς γύρω από την πόλη και ταράζει τους κατοίκους. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στην οδό Πτολεμαΐδας οι κάτοικοι διαμαρτύρονται γιατί ξημερώνουν στα μπαλκόνια τους αφού δεν μπορούν να κοιμηθούν. «Δεν μιλάμε για την ημέρα, μιλάμε για ώρες μετά τα μεσάνυχτα. Ξεκινάει 01:00 και εγώ κάθομαι μέχρι τις 3:00 και τον ακούω στο μπαλκόνι. Μαθαίνω πως τον ακούν στις 05:00 και 06:00. Εχει αγανακτήσει πραγματικά ο κόσμος της Πτολεμαΐδας. Μητέρες με μικρά παιδιά και βρέφη. Φτάσαμε σε αυτό το σημείο γιατί μία κυρία με πήρε χθες στις 5:00 και μου λέει “κλαίει γιατί τρόμαξε από τη μηχανή που έχει περάσει”» είπε στην ΕΡΤ η Πόπη Μοσχόγλου.

«Είναι μία μηχανή τύπου ανωμάλου. Αυτές τις αγωνιστικές. Είναι ένας νεαρός συγκεκριμένος. Περνάει δρόμους, στενά, δεν αφήνει τίποτα. Κάνει σούζες. Αν περάσει κάτω από σπίτια μαρσάρει λες και το κάνει επίτηδες. Είναι τρελό. Δεν μπορείς να ηρεμήσεις» σημείωσε. Οπως είπε ήδη έχει ενημερωθεί η αστυνομία και «έχουν γίνει παράπονα στην Τροχαία, είπαν πως το γνωρίζουν και απάντησαν πως θα δουν τι μπορούν να κάνουν». «Κάποιες βραδιές σβήνει τη μηχανή, την κρύβει και όταν περάσει το περιπολικό ξαναβγαίνει. Το έχω δει. Είμαι αγανακτισμένη! Ξημερώνω στο μπαλκόνι! Ολοι στη γειτονια, βγαίνουν, βρίζουν, φωνάζουν», είπε η κάτοικος.

 

reader.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.