Αρτέμιδα: Τρία χρόνια χωρίς τον Ιωάννη Αναγνωστόπουλο – Το συγκινητικό μήνυμα της κόρης του

Πέρασαν τρία χρόνια από τον χαμό του Ιωάννη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος ήταν ο πρώτος δήμαρχος του καποδιστριακού πλέον δήμου Αρτέμιδας-Σπάτων. Με αφορμή το γεγονός αυτό η κόρη του, Δήμητρα Αναγνωστοπούλου, η οποία είναι Δημοτική Σύμβουλος έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο στην προσωπική της σελίδα στο fb…

Πέρασαν τρία (3) χρόνια από το θάνατο του αείμνηστου πατέρα μου Ιωάννη Αναγνωστόπουλου, ενός ανθρώπου που με το ήθος, την εντιμότητα, την καλοσύνη, τους αγώνες και την προσωπικότητα του, σφράγισε όχι μόνο τη δική μου ζωή, αλλά και τη ζωή των συμπολιτών μας.

Ο πατέρας μου υπήρξε ο τελευταίος Κοινοτάρχης της τότε Κοινότητας Αρτέμιδας από το 1990 έως το 1993 αλλά και ο πρώτος δήμαρχος του καποδιστριακού πλέον Δήμου Αρτέμιδας από το 1994 έως το 1997.

Συνετέλεσε στην ανάπτυξη της πόλης μας ως ενός εκ των κορυφαίων παραθεριστικών τόπων της Αττικής και οδήγησε με το έργο του στην εν γένει ανάπτυξη της περιοχής μας.

Ακόμη και μετά το τέλος της θητείας του παρέμεινε ενεργός στα κοινά της πόλης μας και υπήρξε πάντα αρωγός και υποστηριχτής κάθε δραστηριότητας που θα μπορούσε να βοηθήσει έστω και λίγο τον τόπο μας.

Στην Αρτέμιδα ήρθε το 1969 από τον Αθανάσιο Διάκο Φωκίδας όπου και γεννήθηκε.

Υπήρξε πρότυπο πατέρα, με την αγάπη, το διαρκές ενδιαφέρον και την καθοδήγηση του.

Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ αγαπημένε μου πατέρα!

Αιωνία σου η μνήμη!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.