Μαραθώνας: Οι πρώτες εικόνες από τον φιλανθρωπικό αγώνα για τον Αντώνη (φωτό)

Αυτή την ώρα στο Δημοτικό Στάδιο Μαραθώνα, πραγματοποιείται ο Φιλανθρωπικός Αγώνας για την οικονομική ενίσχυση του Αντώνη Γιασιτζόγλου που εδώ και καιρό δίνει τον δικό του μεγάλο αγώνα εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος στο οποίο έχασε το δεξί του πόδι.

Ο φιλικός αγώνας διεξάγεται μεταξύ παλαίμαχων Αν. Αττικής και παλαίμαχων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών Ελλάδος σε διοργάνωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αν. Αττικής (ΕΠΣΑΝΑ) και του Δήμου Μαραθώνος.

Σε ανάρτηση του ο Δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας αναφέρει:

Φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Αν. Αττικής και παλαίμαχων επαγγελματιών ποσφαιριστών Ελλάδος στο Δημοτικό Στάδιο της Αφετηρίας Μαραθωνίου Δρόμου για την στήριξη του συντοπίτη μας Αντώνη Γιαζιτζόγλου, σε διοργάνωση του Δήμου μας και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αν.Αττικής (ΕΠΣΑΝΑ) κατοπιν πρωτοβουλίας του Κοινοτικού Συμβούλου μας Παναγιώτη Γκιάλπη.

Ο αποψινός αγώνας περνά το μήνυμα της ανθρωπιάς, του πολιτισμού και της αλληλεγγύης που υπάρχουν ακόμη στην κοινωνία μας και με αυτήν την πρωτοβουλία μας θέλουμε να γίνουμε ασπίδα προστασίας της νεολαίας απέναντι σε κάθε προσπάθεια εκμετάλλευσής της.
Ευχαριστώ θερμά όσους στηρίξατε την προσπάθειά μας και μας γεμίσατε ελπίδα και αισιοδοξία.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.