Συνεδριάζει την Τρίτη (15/11) η Οικονομική Επιτροπή Ραφήνας Πικερμίου – Τα θέματα που θα συζητηθούν

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, σας καλεί σύμφωνα με τις διατάξεις της υπ’ αριθ. 374/39135/30.5.2022 εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών καθώς και τις διατάξεις του άρθρου 78 του Ν. 4954/ΦΕΚ 136/Α’/9-7-22, στο Δημοτικό Κατάστημα Ραφήνας, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, σε διά ζώσης συνεδρίαση – την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 17.00 με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης περί εξειδίκευσης πίστωσης προϋπολογισμού «Λοιπές επιστροφές» σύμφωνα με το ΠΕΑ 2650/29-7-2022 του τμήματος Εσόδων και Περιουσίας.

2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης 1ου ΑΠΕ του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ – ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΟΤ192 ΔΙΩΝΗΣ».

3. Λήψη απόφασης περί ανάθεσης σε δικηγόρο της εκπροσώπησης του Δήμου στην υπόθεση αγωγής Ι. Τσαπέλα.

4. Λήψη απόφασης περί ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου στην υπόθεση αγωγής αποζημίωσης Ελ. Λιακοπούλου.

5. Λήψη απόφασης περί ανάθεσης σε δικηγόρο της εκπροσώπησης του Δήμου στην υπόθεση προσφυγής της εταιρείας «ΠΕΤΚΑ Α.Ε.».

6. Λήψη απόφασης περί ανάθεσης της νομικής εκπροσώπησης του δημάρχου σε διαδικασία προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με την ανέγερση του νέου δημοτικού ενδιαιτήματος αδέσποτων ζώων.

7. Λήψη απόφασης περί ανάθεσης της νομικής εκπροσώπησης του δημάρχου σε διαδικασία προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με διάνοιξη δρόμου.

8. Λήψη απόφασης περί απόδοσης λογαριασμού Χ.Ε. Προπληρωμής για την κάλυψη δαπάνης διοδίων οχημάτων του Δήμου στο όνομα της υπαλλήλου ΚατσιπουλάκηΘεονύμφης.

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΑΒΡΙΗΛ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.