Ραφήνα: Μας πήρε και μας σήκωσε – Ο αέρας ξήλωσε ομπρέλες από καταστήματα! (φωτό)

Μέχρι και ομπρέλες από καταστήματα στην πλατεία της Ραφήνας, ξήλωσε ο αέρας τα ξημερώματα της Τετάρτης (29/3) στη Ραφήνα

Όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες που κατέγραψε ο φακός του irafina.gr, οι μεγάλες ομπρέλες βρέθηκαν αναποδογυρισμένες στην πλατεία

Η εικόνα αυτή την ώρα είναι καλύτερη καθώς η κακοκαιρία έχει υποχωρήσει και πλέον περιορίζεται στο ανατολικό Αιγαίο με βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες, ενώ στην υπόλοιπη χώρα η κατάσταση βελτιώνεται με κυρίαρχο τον ήλιο σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη. Ο υδράργυρος αργά το μεσημέρι στους 12-14 στα κεντρικά και βόρεια και πιο νότια στους 14-17 βαθμούς.

Στην Αττική ηλιοφάνεια και τοπικές συννεφιές νωρίς το πρωί σε Πάρνηθα –όπου χθες χιόνισε– και Πεντέλη. Οι άνεμοι ισχυροί θα υποχωρήσουν προς το απόγευμα και η θερμοκρασία νωρίς το πρωί στους 5-7 βαθμούς και την υπόλοιπη μέρα δεν φαίνεται να ξεπερνά τους 16 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη ήλιος και μεγάλης έντασης άνεμοι, με εξασθένιση από το μεσημέρι. Ο υδράργυρος στους 13 βαθμούς.

Αύριο Πέμπτη 30/3 η πολική αέρια μάζα αρχίζει να εκτονώνεται προς την περιοχή της Τουρκίας, υποχωρούν και οι ισχυροί άνεμοι και από το μεσημέρι η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει. Από την Παρασκευή και κυρίως το Σαββατοκύριακο ο υδράργυρος θα ανέβει στους 23-26 βαθμούς και την Κυριακή ο καιρός θα χαλάσει.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.