Ποιος θα κληρονομήσει τα 250 εκατομμύρια δολάρια της Τίνα Τάρνερ μετά τον θάνατό της

Τίνα Τάρνερ: H θρυλική τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη

Η εμβληματική τραγουδίστρια του Rock ‘n’ Roll, Τίνα Τάρνερ, πέθανε πρόσφατα καθώς η υγεία της ήταν επιβαρυμένη, καθώς ταλαιπωρήθηκε από καρκίνο του εντέρου, υψηλή αρτηριακή πίεση και μεταμόσχευση νεφρού. Σύμφωνα με το Stylecaster, ο δημοσιογράφος της Μπέρναρντ Ντόχερτι επιβεβαίωσε την είδηση ​​με μια δήλωση: «Η Τίνα Τέρνερ, η “βασίλισσα του Rock’n Roll” πέθανε ειρηνικά σήμερα σε ηλικία 83 ετών μετά από μακρά ασθένεια στο σπίτι της στο Κούσναχτ κοντά στη Ζυρίχη της Ελβετίας. Μαζί της, ο κόσμος χάνει έναν θρύλο της μουσικής και ένα πρότυπο».

Μέχρι το τέλος της ζωής της, ωστόσο, η Τάρνερ συγκέντρωσε το ποσό των 250 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το Celebrity Net Worth. Πριν πεθάνει, φέρεται να είχε καταλήξει σε συμφωνία με την BMG Rights Management, για να δώσει τα δικαιώματα της μουσικής της και της εικόνας της, για το σημαντικό ποσό των 50 εκατομμυρίων δολαρίων. Η αποκάλυψη της τεράστιας περιουσίας της έχει αφήσει τους θαυμαστές της να αναρωτιούνται για το ποιος θα κληρονομήσει τον απίστευτο πλούτο της, ειδικά μετά το θάνατο των βιολογικών των παιδιών.

Ποιος θα κληρονομήσει την περιουσία της Τίνα Τέρνερ;
Σύμφωνα με αναφορές, η Τίνα τακτοποίησε την περιουσία της χρόνια πριν από το θάνατό της. Εικάζεται ότι θα αφήσει το μεγαλύτερο μέρος, αν όχι όλη, στον επί 10 χρόνια σύζυγό της. Το ζευγάρι ήταν μαζί για 27 χρόνια πριν παντρευτούν σε έναν πολιτικό γάμο στην Ελβετία το 2013.

Με τα δύο βιολογικά παιδιά της Τίνα, τον Κρεγκ και τον Ρόνι, να έχουν πεθάνει, πολλοί θα περίμεναν ότι θα μπορούσε να μοιράσει την περιουσία της ανάμεσα στον σύζυγό της και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, τον Άικ Τέρνερ Τζούνιορ και τον Μάικλ Τέρνερ, από τον πρώτο της σύζυγο, τα παιδιά του Άικ Τέρνερ, τα οποία υιοθέτησε ως μωρά κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Άικ.

Ωστόσο, το 2018, ο Άικ Τέρνερ Τζούνιορ ισχυρίστηκε ότι δεν είχε μιλήσει με τη μητέρα του εδώ και σχεδόν 20 χρόνια, προσθέτοντας ότι ήταν επίσης απόμακρη και από τον Μάικλ, αλλά «του έστελνε χρήματα» επειδή χρειαζόταν ιατρική βοήθεια.

newsbomb.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.