Ραφήνα: Άμεση η Αποκατάσταση του Τσιμεντένιου Ανδήρου Στην Είσοδο Του 3ου Δημοτικού Σχολείου

Κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου (27-28/5/2023), από αγνώστους και με άγνωστο τρόπο, προκλήθηκε σημαντική φθορά, καταστροφή ενός τσιμεντένιου ανδήρου στον εξωτερικό χώρο και πλησίον της εισόδου του 3ου Δ.Σ. Ραφήνας.

Μόλις έγινε αντιληπτό το συμβάν, το πρωί της Δευτέρας, 29/5/2023, ο Διευθυντής του σχολείου επικοινώνησε και ενημέρωσε για το συμβάν τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου κ. Σάββα Αραπκιλή, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα – όπως άλλωστε πράττει πάντα σε κάθε ζήτημα που ανακύπτει και αφορά το σχολείο μας! – και μερίμνησε για την ταχύτατη αποστολή του απαραίτητου συνεργείου προς άμεση αποκατάσταση της ζημιάς, η οποία και περατώθηκε σήμερα το πρωί, Τρίτη, 30/5/2023.

Ευχαριστούμε θερμά!

Η ως άνω τοποθέτησή μας κρίθηκε απαραίτητη προς αποκατάσταση της αλήθειας και προς αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων, ιδιαιτέρως μετά από άστοχες τοποθετήσεις μεμονωμένων ατόμων και άλλων τινών, άτομα τα οποία, προφανώς από άγνοια, προέβησαν, με ανάρτησή τους προς τον ηλεκτρονικό τύπο της περιοχής και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε ανακριβείς και στρεβλές αναφορές περί δήθεν μη έγκαιρης αντιμετώπισης του συμβάντος. Αναφορές οι οποίες δεν έχουν φυσικά ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα.

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής του σχολείου

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.