“Χιονοστιβάδα” αντιδράσεων στον Μαραθώνα, στο αίτημα Ψινάκη για αστυνομική προστασία!

Έντονη ήταν η αντίδραση των δημοτικών συμβούλων του Μαραθώνα στο “τηλεοπτικό” αίτημα του Ηλία Ψινάκη για ενισχυμένη αστυνομική φύλαξη του.

Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όπου οι δήμαρχος δεν παρέστη, οι κύριοι Τσίρκας και Χατζηγιάννης και η κ. Σταυρακοπούλου εξέφρασαν την ενόχλησή τους λέγοντας πως είναι προσβολή και διασυρμός για το Σώμα, αλλά και για τον δήμο γενικότερα το άτοπο αίτημα Ψινάκη.

Ο κ. Δεληβοριάς σημείωσε πως ο δήμος Μαραθώνα ήταν πάντα φιλήσυχος, ποτέ δήμαρχος δεν φοβήθηκε να κυκλοφορήσει.

Από την πλευρά του ο κ. Λιβαθινός τόνισε πως αν περισσεύουν αστυνομικοί, δεν έχει αντίρρηση να παραχωρήσουν στον κ. Ψινάκη, αλλά είναι κοροϊδία οι Έλληνες φορολογούμενοι να πληρώνουν την φύλαξη του δημάρχου και δεν δέχεται την προσβολή με τις γενικευμένες κατηγορίες – λασπολογίες, χωρίς αποδείξεις.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι καταδικάζοντας την πρακτική της παραπλάνηση της κοινής γνώμης από τον κ. Ψινάκη στα φίλα προσκείμενα σ αυτόν ΜΜΕ, ζητούν από τις αρμόδιες αρχές, αν πριν τις δημόσιες δηλώσεις του, έχουν γίνει έγγραφες και επώνυμες, σχετικές με τις υποθέσεις του Δήμου Μαραθώνα καταγγελίες από τον κ. Ψινάκη ότι κινδυνεύει η ζωή του.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.