Νέα διάκριση! Ασημένιο μετάλλιο για τη ραφηνιώτισα Δήμητρα Μήλα

Άλλη μια σημαντική διάκριση, η οποία συνοδεύτηκε με τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο για την ραφηνιώτισα Δήμητρα Μήλα, σε διεθνή διαγωνισμό χορού.

Συγκεκριμένα στο 4ο I.D.O. Mediterranean open dance cup και στην κατηγορία pro/am one dance latin closed rumba adult, η Δήμητρα σήκωσε άλλη μια κούπα, αφού κατέκτησε τη δεύτερη θέση, η οποία συνοδεύτηκε από το ασημένιο μετάλλιο. Πάντα συνοδεία της προπονητριάς της Μαρίλης Κουρτέση.

Η Δήμητρα είναι πολύ χαρούμενη κατ αρχάς για την συμμετοχή της σε ένα τέτοιου βεληνεκούς διαγωνισμό, ο οποίος είναι αναγνωρισμένος από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Χορού, την I.D.O. Ο αγώνας αυτός έγινε 22-23 Απριλίου, στο Closed Sports Hall, στην Αργυρούπολη και φιλοξένησε αθλητές από όλα τα μέρη του κόσμου. Φυσικά πήραν μέρος πολλοί Έλληνες χορευτές, επαγγελματίες και ερασιτέχνες.

Μετά το χάλκινο μετάλλιο και την τρίτη θέση στην κατηγορία Adults closed latin bronze Pro-am 1D Rumb στο 7th IDTA GREEK AREA και το χρυσό με την πρώτη θέση στο International Latin Competition, ήρθε και το ασημένιο μετάλλιο.

Η Δήμητρα στον ελεύθερο χρόνο της, όταν δεν εργάζεται στο Πρότυπο Γυμναστήριο, αφιερώνεται στον χορό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως οι συμμετοχές της τις περισσότερες φορές συνοδεύονται από διακρίσεις και μετάλλια. Όπως δήλωσε στο irafina.gr “είναι κάτι που το αγαπώ, μου αρέσει και θέλω από την στιγμή που ασχολούμαι με αυτό να το κάνω όσο πιο καλύτερα μπορώ. Φυσικά και είμαι πολύ χαρούμενη όταν έρχονται τα μετάλλια και οι επιτυχίες και ανταμείβονται έτσι οι κόποι μου. Πάνω σ αυτό και μια και μου δίνεται η ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω την προπονήτριά μου Μαρίλη Κουρτέση που πιστεύει σε μένα και είναι πάντα δίπλα μου”.

dimitra_mila_latin_dance

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.