Αδιανόητο σχόλιο Πορτοσάλτε: Υπάρχει θέμα και με τη συμπεριφορά των διανομέων… (βίντεο)

Ενα ιδιαίτερα ατυχές σχόλιο έκανε ο Αρης Πορτοσάλτε τη στιγμή που ένας διανομέας έχασε τη ζωή του από έναν απρόσεκτο οδηγό στη Θεσσαλονίκη. Με αφορμή αυτό το τραγικό περαστικό, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ σχολίασε:

«Τώρα βέβαια υπάρχει και μια συγκεκριμένη συμπεριφορά των διανομέων, για να τα λέμε, Θεός σχωρέστον…» για να τον διακόψει η παρουσιάστρια της εκπομπής λέγοντάς του: «Ναι ας μην την κάνουμε σήμερα αυτή τη συζήτηση…».

Ο Άρης Πορτοσάλτε συνέχισε λέγοντας: «Δεν θα κάνω σύγκριση, αλλά κι αυτός οδηγεί μοτοσυκλέτα… Αυτός που οδηγεί το αυτοκίνητο έχει την ευθύνη για όλους, αλλά θα πρέπει και οι φίλοι που οδηγούν μοτοσυκλέτα να αποφασίσουν, θα κοιτάμε δεξιά, θα κοιτάμε αριστερά… Στην συμπεριφορά των διανομέων υπάρχουν φορές που πέφτουν πάνω σου».

Υπενθυμίζεται ότι η τραγωδία σημειώθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (30/10) στη Θεσσαλονίκη, όταν διανομέας παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από οδηγό ΙΧ που παραβίασε κόκκινο και έκανε κόντρα, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες. Λίγο αργότερα ο άτυχος διανομέας κατέληξε στο νοσοκομείο.

reader.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.