Αδίστακτοι κακοποιοί «έγδυσαν» ηλικιωμένες σε Αλιβέρι και Ωρωπό

Στόχος αγνώστων δραστών έγιναν τις προηγούμενες μέρες δύο ηλικιωμένες γυναίκες στο Αλιβέρι και τον Ωρωπό αντίστοιχα.


Μια 86χρονη από το Αλιβέρι είχε επισκεφτεί τον γιο της στην Αθήνα για να περάσει μαζί του την Πρωτοχρονιά. Το κλειστό σπίτι έπεσε στην αντίληψη διαρρηκτών που εισέβαλλαν σε αυτό και σαν «κύριοι» το έψαξαν και κατάφεραν να βρουν αρκετά πολύτιμα αντικείμενα και να τα αρπάξουν. Συγκεκριμένα πήραν 300 χρυσές λίρες, 30.000 ευρώ μετρητά και κοσμήματα με συναισθηματική αξία για την γυναίκα.

Μάλιστα, το θύμα μιλώντας στο Star εξέφρασε το παράπονό της λέγοντας πως «δεν μου αφήσαν τίποτα απολύτως. Τα πήραν όλα, όσα απέκτησα με κόπο».

Λήστεψαν 93χρονη στον Ωρωπό!

Στον Ωρωπό μια 93χρονη είδε με τρόμο να μπαίνουν στην αυλή του σπιτιού της δύο Ρομά.

Η ηλικιωμένη έζησε άσχημες στιγμές καθώς οι δράστες με τη χρήση βίας την ακινητοποίησαν και της άρπαξαν έναν χρυσό σταυρό που φορούσε καθώς και άλλα κοσμήματα.

Στη συνέχεια μπήκαν στο σπίτι της ψάχνοντας για χρήματα. Κατάφεραν να βρουν μόνο 100 ευρώ τα οποία άρπαξαν και εξαφανίστηκαν.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.