ΑΕΚ! Κιτρινόμαυρο γλέντι στη Ραφήνα παρόντος Δημ. Χατζηχρήστου (φωτό)

Τοπε και τόκανε! Είχε τάξει τραπέζι ΑΕΚτζήδικο (αυστηρά για Ενωσίτες) και με το νταμπλ ποιος τον έπιανε. Το κιτρινόμαυρο γλέντι για τους πρωταθλητές, κυπελλούχους, νταμπλούχους Κυριακή μεσημέρι 28 του μηνός ήταν έτοιμο. Ο Θανάσης (Αναγνωστόπουλος) ως διοργανωτής και οικοδεσπότης είχε στείλει έγκαιρα τις προσκλήσεις και το μόνο που έμενε ήταν τα τυπικά. Η εκπληξη βέβαια δεν ήταν άλλη από την παρουσία του Mr Οriginal, Δημήτρη Χατζηχρήστου.

Ο Θανάσης, μόλις αντιλήφθηκε, εκεί γύρω στον Οκτώβρη, ότι η ομάδα πάει για πρωτάθλημα και κύπελλο φέτος, το αποφάσισε σε χρόνο dt! “Ετοιμάσου για γλέντι κάτω στον κήπο” μου είπε. “Όπως τότε το 2018 με το πρωτάθλημα”…

Από τις δώδεκα ξεκίνησε το… έργο και κατέληξε μέχρι αργά το απόγευμα. Το ντεκόρ είχε αυστηρά μόνο δύο χρώματα, το κίτρινο και το μαύρο. Όπως η ψησταριά και τα κάδρα σε μια γωνία, μέχρι τις χαρτοπετσέτες και τα μπαλόνια. Η σούβλα με το κοντοσούβλι και τα άλλα κρεατικά ήταν σε καλό δρόμο, το τραπέζι στρωμένο από νωρίς, έφτασαν και οι τούρτες, σε κιτρινόμαυρο φόντο με νταμπλ και δικέφαλους κι όλα ήταν κομπλέ.

Μόλις η ομήγυρις αντιλήφθηκε ότι ο Δημήτρης Χατζηχρήστος θα ήταν παρών στο γλέντι, άρχισαν τα συνθήματα. Ξέρετε τα γνωστά… “πρωτάθλημα και κύπελλο δικέφαλε αετέ”, “φόρτσα ΑΕΚάρα”, “εμπρός της ΑΕΚ παλικάρια” και άλλα παρόμοια εμβατήρια της ομάδας. Η χαρά ήταν μεγάλη (και δικαιολογημένη) για την φετινή χρονιά και τα γέλια έδιναν κι έπαιρναν. Όλοι είχαν μια ιστορία να πουν για τους αγώνες, για την Αγιά Σοφιά και για το μέλλον αυτής της ομάδας.

“Θανάση ετοιμάσου γιατί βλέπω κι άλλους τίτλους”, του έλεγαν όλοι φεύγοντας…

Πάντα τέτοια καλέ μου φίλε.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.