Αυστηρή προειδοποίηση του Παν. Μερτύρη προς τον Δήμαρχο Θ. Ζούτσο

Αυστηρή προειδοποίηση του Παν. Μερτύρη προς τον Δήμαρχο, να σταματήσει την “εργαλειοποίηση” του Έργου της Αποχέτευσης για την προσωπική του σταδιοδρομία.

“Λίγες κουβέντες με αφορμή τη συμφωνία για την έναρξη του έργου της αποχέτευσης.

Δε νοείται σύγχρονη Πόλη χωρίς να έχει εξασφαλισμένες βασικές υποδομές, μια από τις σοβαρότερες των οποίων, είναι το δίκτυο διευθέτησης των λυμάτων της.
Με μία κουβέντα η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ της Πόλης.
Έφτασε λοιπόν η ώρα της ανάθεσης του έργου στην ανάδοχο κοινοπραξία.

Το γεγονός είναι σπουδαίο και όταν ολοκληρωθεί, ο Δήμος μας θα έχει εναρμονιστεί με τα διεθνή ζητούμενα περί προστασίας του περιβάλλοντος αλλά και οι δημότες μας θα απαλλαγούν από το ιδιότυπο ΧΑΡΑΤΣΙ με το οποίο επιβαρύνονται για την απομάκρυνση των ακαθάρτων τους επί τόσα χρόνια.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Έλεγχοι για μάσκες και αποστάσεις στα καταστήματα της πλατείας

Κύριε Δήμαρχε σταματήστε επιτέλους να εργαλειοποιείτε το πρωτεύον αυτό ζήτημα της ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ για την πολιτική σας σταδιοδρομία.

Δεν αντιλαμβάνεστε επιτέλους πως κουράζετε με τις «φανφάρες» σας; Από το 2010 μας μιλάτε για το υπολειπόμενο της «μιας υπογραφής» για το έργο. Σήμερα διερχόμαστε το 2021 και οι προοπτικές ολοκλήρωσής του στην πιο αισιόδοξη περίπτωση, θα απαιτήσουν τουλάχιστον μια ΟΚΤΑΕΤΙΑ.

«‘Ήμουν νιος και γέρασα» όπως λέει το λαϊκό σόφισμα.

Για να αποφύγετε μάλιστα τις πιθανές ευθύνες σας για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση, εφηύρατε την «γραφειοκρατία της Κεντρικής Διοίκησης», λες και οι υπηρεσίες σας και η δομή των Δήμων δεν είναι προέκταση αυτής.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Επικίνδυνα παιχνίδια για ανήλικους σε ταράτσες! (φωτό)

Να μας πείτε κάποτε και όχι να ρίχνετε τις ευθύνες πάντα στους άλλους, το πώς εσείς μέσα από τον δικό σας βίο, πολεμήσατε αυτό το τέρας για να δικαιούστε να μιλάτε.

Όσο σας θυμόμαστε Δήμαρχο, σας βλέπαμε να προμοτάρετε επί του συγκεκριμένου, πότε με την κ. Δούρου ή τον
κ. Φάμελλο, πολύ νωρίτερα με τον κ. Παπακωνσταντίνου και στην αρχή της καλλικρατικής σας καριέρας, τον κ. Μπάρδη, που ανεβάζατε και στο προεκλογικό σας βήμα.
Εχθές τους εκθειάζατε, σήμερα τους λέτε γραφειοκράτες.
Τώρα τακίμι με τον κ. Πατούλη από τον οποίο διαχωρίζατε τις αυτοδιοικητικές σας επιλογές.

Αυτό που δεν είδαμε από εσάς κ. Ζούτσο είναι να ενημερώνετε ουσιαστικά τους πολίτες για τα προβλήματα, αλλά να τους αφήνετε στην «γωνία» του παθητικού θεατή.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Πέρασε από την Επιτροπή Διαβούλευσης η Κατάρτιση του Τεχνικού Προγράμματος για το 2022

Εμείς ως παράταξη θα θέλαμε να τιμήσουμε όλα τα πολιτικά πρόσωπα που συνέβαλλαν, στο να μιλάμε σήμερα για ανάθεση του έργου της Αποχέτευσης.

Θέλουμε επίσης να ευχηθούμε, η ανάδοχη Κοινοπραξία, να μη συναντήσει απρόβλεπτα προβλήματα και το έργο να παραδοθεί το ταχύτερο.

Στους δημότες να επιδείξουν κατανόηση για τις ενδεχόμενες ταλαιπωρίες και σε σας κ. Ζούτσο να μην εργαλειοποιήσετε για μια ακόμη φορά την Αποχέτευση στις επερχόμενες εκλογές.

Το ζήτημα αυτό έχει «καεί» χρονικά για σας.
Από θα θα θα άλλωστε έχετε μπόλικα στη φαρέτρα σας.

Πείτε άλλα.”

Παναγ. Μερτύρης