Αυτοί είναι οι 12 του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ

Ολοκληρωμένο το ψηφοδέλτιο Επικρατείας για τις προσεχείς εκλογές της 7ης Ιουλίου έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, επικεφαλής του ψηφοδελτίου θα είναι ο πρώην πρωθυπουργός, Παναγιώτης Πικραμμένος, ενώ και η Μαριέττα Γιαννάκου που είχε «κλειδώσει», θα είναι στη δεύτερη θέση.

Στην τρίτη θέση ακολουθεί ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Γιώργος Γεραπετρίτης και τέταρτος ο πολιτικός αναλυτής και σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Στην 5η θέση ο Καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Χρήστος Ταραντίλης ο οποίος έχει βραβευθεί για τις ακαδημαϊκές του επιδόσεις και στην 6η θέση ο Πρόεδρος της Δράσης και Οικονομολόγος, Θεόδωρος Σκυλακάκης.

Στις υπόλοιπες 6 θέσεις -στις λεγόμενες μη εκλόγιμες- ακολουθούν: Στην 7η θέση βρίσκεται η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Πνευμονολογικής Εταιρείας και διακεκριμένη πνευμονολόγος Μίνα Γκάγκα και στην 9η θέση ο Δρ. Ανάργυρος Μαριόλης, διευθυντής του κέντρου Υγείας Αρεόπολης ο οποίος ανακηρύχθηκε καλύτερος οικογενειακός γιατρός της Ευρώπης για το 2019.

Στην 8η θέση βρίσκεται η Κωνσταντίνα Μπότσιου, Καθηγήτρια Σύγχρονης Ιστορίας και Διεθνούς Πολιτικής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και πρώην Γενική Διευθύντρια του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Τέλος, στην10η και 11η θέση είναι οι κυρίες Βασιλικής Λοΐζου και Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου.

Τη 12η και τελευταία θέση έχει εξασφαλίσει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Διαβάστε επίσης