Αυτοί είναι οι δύο κατηγορούμενοι για τον βιασμό 17χρονης – Την είχαν παρατήσει σε χωράφι! (φωτό)

Στην δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λιβαδειάς, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο ημεδαπών, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 13 Οκτωβρίου στο Κερατσίνι, κατόπιν σχετικών Ενταλμάτων σύλληψης, για υπόθεση βιασμού 17χρονης στην Λιβαδειά Βοιωτίας

Σύμφωνα με την καταγγελία του κοριτσιού, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου είχε τηλεφωνική επικοινωνία με έναν από τους νεαρούς, ο οποίος όμως παρουσιάστηκε στη Λιβαδειά με το φίλο του.

Το κορίτσι φέρεται να επιχείρησε να φύγει και τότε την έβαλαν με το ζόρι στο αυτοκίνητό τους και την πήγαν σε ένα χωράφι όπου την βίασαν και οι δύο.

Η Ασφάλεια Λιβαδειάς προχώρησε στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και εν συνεχεία αναζήτησε τους νεαρούς, τους οποίους εντόπισε στην περιοχή του Κερατσινίου και τους συνέλαβε.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22610 – 88888 και 22610 – 88851, του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας ενός (1) μηνός, ήτοι από 11πμ της 18-10-2022 έως 11πμ της 18-11-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο Νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Δείτε για ποιους πρόκειται πατώντας ΕΔΩ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.