Αυτόν τον Κούρκουλο τον ξέρετε; Περιζήτητος ο «Βενιαμίν» του αείμνηστου ηθοποιού και της Μαριάννας Λάτση! Πόσο μοιάζει στον πατέρα του;

Πρόσφατα έκλεισε τα 21 του χρόνια. Με την πρώτη ματιά βλέπει κανείς έναν πραγματικό καλλονό. Ένα πανέμορφο, γυμνασμένο αγόρι που η όψη του αποπνέει υγεία.

Ο Φίλιππος Κούρκουλος είναι ο «Βενιαμίν» του αξεπέραστου γόη του κινηματογράφου και του θεάτρου Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση.

Ένα παιδί χαμηλών τόνων με σοβαρή παρουσία που δεν αγαπά τη δημοσιότητα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι περιζήτητος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φίλιππος πολιορκείται σε κάθε του εμφάνιση από πλούσιες, διάσημες ή κάποιες άλλες… ονειροπόλες νεαρές, που επιζητούν την προσοχή του και δεν διστάζουν ακόμη και να τον φλερτάρουν με τον ίδιο, όμως, τις περισσότερες φορές να μην δίνει καν σημασία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κούρκουλος junior σπουδάζει στο εξωτερικό και ότι προορίζεται να σταθεί στο πλευρό του αδελφού του Πάρη Κασιδόκωστα στις επιχειρηματικές ασχολίες της πανίσχυρης οικογένειας της μητέρας τους.

Ο Νίκος Κούρκουλος και η Μαριάννα Λάτση γνωρίστηκαν το 1986 και από τότε έμειναν μαζί μέχρι και το θάνατο του ηθοποιού το 2007. Οι δυο τους απέκτησαν μαζί δυο παιδιά, την Εριέττα που είναι σήμερα 26 ετών και το Φίλιππο που είναι πλέον 21.

Ο Νίκος Κούρκουλος είχε αποκτήσει με την πρώτη σύζυγό του Μελίνα Κουτσογιάννη το μεγαλύτερο γιο του Άλκη, ο οποίος είναι επίσης ηθοποιός και του μοιάζει επίσης πολύ.

Η Μαριάννα Λάτση είχε αποκτήσει με τον πρώτο της σύζυγο Γρηγόρη Κασιδόκωστα ένα γιο τον Πάρη ο οποίος έχει αναλάβει τις οικογενειακές επιχειρήσεις και, ως γνωστόν, διατηρεί σχέση με την Τάμτα.

Ο Φίλιππος Κούρκουλος, λοιπόν, σε ένα διάλειμμα από τις σπουδές του, βρέθηκε το καλοκαίρι στη Μύκονο και πιο συγκεκριμένα σε μια συναυλία του Γιώργου Σαμπάνη όπου τον εντόπισε ο φωτογραφικός φακός. Και φαίνεται πως όσο μεγαλώνει, τόσο περισσότερο μοιάζει και αυτός στον πανέμορφο πατέρα του. Δες τον στην τελευταία δημόσια εμφάνισή του:

patkiout.gr