Αγία Βαρβάρα: «Δεν είχαν γίνει ασφαλιστικά μέτρα, αλλά υπήρχαν σημάδια ότι η κατάσταση θα ξεφύγει»

Μία εβδομάδα έχει περάσει από την στυγερή δολοφονία του 57χρονου ουρολόγου στην Αγία Βαρβάρα και ο δικηγόρος της συζύγου του θύματος, διαψεύδει πως είχαν γίνει ασφαλιστικά μέτρα κατά του πεθερού του και μετέπειτα δολοφόνου του!

«Εκπροσωπώ μια γυναίκα η οποία αυτή τη στιγμή έχει χάσει τον άντρα της, έχει τρία παιδιά να μεγαλώσει και από την άλλη στρέφεται κατά των γονιών της», δήλωσε, νωρίτερα σε τηλεοπτική εκπομπή, o Κωνσταντίνος Παύλου συνήγορος της χήρας του 57χρονου πατέρα τριών παιδιών, στην Αγία Βαρβάρα και συνέχισε: «Ασφαλιστικά μέτρα δεν είχαν γίνει, υπήρχε όμως κόντρα μεταξύ πεθερού και γαμπρού και ο 69χρονος μαζί με την γυναίκα του που προφυλακίστηκαν ήθελαν να παρεμβαίνουν στην οικογένεια της κόρης τους, πράγμα που δεν ήθελαν ούτε τα ίδια τα εγγόνια τους. Επιφυλάχθηκε όμως να αναφέρει τους λόγους».

Ο ίδιος εξήγησε πως υπήρχαν σημάδια ότι η κατάσταση θα ξεφύγει, ωστόσο επεσήμανε πως υπήρχαν δυσκολίες. «Αλλά σας ξαναλέω και το πιο γενικό είναι παιδιά τα οποία εύκολα τα παίρνεις από το σχολείο τους, από τους φίλους τους, από τη γειτονιά τους, από το μέρος που μεγάλωσαν. Δεν μπορείς να το κάνεις. Δεν θέλουν τα ίδια τα παιδιά, δεν θέλει η ίδια η οικογένεια», τόνισε.

Φαινόμενο γενικότερα της ελληνικής κοινωνίας, με αφορμή και το πιο πρόσφατο περιστατικό στη Νίκαια όπου πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του και αυτοκτόνησε χαρακτήρισε ο κ. Παύλου το να «έχουμε ένα παππού, μια γιαγιά που βοηθούν δύο γονείς που εργάζονται με τα παιδιά τους και αυτοί οι παππούδες, επειδή μπορεί να έχουν προσφέρει και δύο πράγματα στα παιδιά τους στην αρχή ενδεχομένως για καλό ίσως να θεωρούν ότι πρέπει να έχουν και λόγο στην οικογένεια. Σκεφτείτε τα τρία παιδιά που έχουν να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση στο συγκεκριμένο περιστατικό».

Στο πλευρό της γυναίκας, που βίωσε την απόλυτη φρίκη όταν ο άνδρας της έπεσε νεκρός από τα πυρά του πατέρας της, στέκονται συνεχώς τα δύο αδέρφια της, τα οποία ζούσαν στην οικογενειακή τριώροφη κατοικία, της οδού Φιλικής Εταιρείας, στην Άνω πλευρά της πόλης.

newsbreak.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.