Σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο της ψυχιατρικής πτέρυγας ο δολοφόνος της Κυριακής

Μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού ο δολοφόνος της Κυριακής – Αναμένονται συνεδρίες με ψυχίατρο

Σήμερα το μεσημέρι (15/4) έλαβε εξιτήριο ο 39χρονος δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής Γρίβα, η οποία έχασε τη ζωή της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Ο 39χρονος μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο, στο οποίο υπάρχει κάμερα για τη συνεχή επιτήρησή του. Μάλιστα, πληροφορίες του Mega αναφέρουν πως η τουαλέτα του συγκεκριμένου χώρου θα είναι κλειδωμένη, ενώ ο 39χρονος θα πηγαίνει μέχρι εκεί παρουσία φρουρού.

Αναμένονται συνεδρίες με ψυχίατρο

Να σημειωθεί πως το εξιτήριο από το Τζάνειο νοσοκομείο ήρθε με χαρτί ότι ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και από αύριο αναμένονται οι συνεδρίες του με ψυχίατρο στις φυλακές. Υπάλληλοι που τον έχουν συναναστραφεί, αναφέρουν πως είναι σε σύγχυση και δεν έχει τη συναίσθηση ότι το απονενοημένο διάβημα το έκανε εντός της φυλακής. Νομίζει, όπως λένε, πως το έχει κάνει εκτός φυλάκων.

Δεν θυμάται τη στιγμή της επίθεσης

Επιπλέον, σημειώνεται πως ο 39χρονος υποστηρίζει ότι δεν θυμάμαι την στιγμή της επίθεσης στην 28χρονη, επαναλαμβάνοντας, σε ενεστώτα χρόνο, ότι «την Κυριακή την αγαπάω», γεγονός που δείχνει πως δεν έχει πλήρη συναίσθηση του τι ακριβώς έχει συμβεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος νοσηλεύτηκε αρχικώς στο Αττικό νοσοκομείο, διασωληνωμένος, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε χρησιμοποιώντας τις γάζες που είχε από τον αυτοτραυματισμό του έξω από το Α.Τ. Μετά την αποσωλήνωσή του εξετάστηκε από ψυχίατρο, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να εκτιμήσει την κατάστασή του, αφού ο δράστης επέδειξε πλημμελή συνεργασία και απαντούσε στις ερωτήσεις μονολεκτικά ή με νοήματα.

newsbomb.gr

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.