Άγριες Μέλισσες διαρροή: Ο Νικηφόρος ηττημένος δίνει το παιδί στην Ασημίνα και την Δρόσω

Μια συγκλονιστική εξέλιξη πρόκειται να δούμε στις Άγριες Μέλισσες στα επόμενα επεισόδιο και αφορά την κόντρα που έχει ο Νικηφόρος με τις αδερφές Σταμίρη για την επιμέλεια του μικρού Σέργιου και φυσικά το μέλλον όλων.

Μετά την αποκάλυψη της Ασημίνας, ο Νικηφόρος ως γνωστόν επέστρεψε στο Διαφάνι αποφασισμένος για τα πάντα απέναντι στην Ασημίνα και τις υπόλοιπες αδερφές Σταμίρη.

Τα πράγματα όμως δεν πάνε καλά για τον μικρό Σεβαστό, αφού για μια ακόμα φορά τα κόλπα του πατέρα του θα τον φέρουν αντιμέτωπο με τον συνεταιρισμό. Ο ίδιος θα προσπαθήσει να βάλει μυαλό στον Δούκα, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η εξέλιξη αυτή δεν θα αρέσει στον θείο του τον Μιλτιάδη, ο οποίος τον απείλησε όπως είδαμε, ότι θα πει στον Δούκα για το μυστικό που κρύβει ο Νικηφόρος.

Ο Νικηφόρος δεν θα μπορέσει να κάνει κάτι και μάλιστα θα περιπλανηθεί για μια ακόμα φορά απο τον Δούκα ο οποίος θα του πει ότι θέλει να τα ξεχάσουν όλα γιατί τον αγαπάει!

Ο Νικηφόρος για μια ακόμα φορά θα βρεθεί μπλεγμένος αφού θα πάει στον Λάμπρο και θα του πει ότι δεν ασχολείται άλλο με τον συνεταιρισμό και να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους.

Ο Μιλτιάδης θα πραγματοποιήσει την απειλή του προς τον Νικηφόρο θα αποκαλύψει τα πάντα στον Δούκα κάνοντας τον έξαλλο

Η αποκάλυψη όμως του Μιλτιάδη στον Δούκα ότι ο Νικηφόρος ευθύνεται για τα 6 χρόνια αυτοεξορίας δημιουργεί μεγάλη κόντρα μεταξύ στον πατέρα και τον γιο με αποτέλεσμα για μια ακόμα φορά ο Νικηφόρος να είναι ξεκρέμαστος, ηττημένος και ταπεινωμένος απο τον ίδιο του τον πατέρα, ο οποίος ψάχνει να βρει τον τρόπο να εκδικηθεί τον γιο του.

Η απόφαση του Νικηφόρου μετά απο αυτή την εξέλιξη, θα είναι να πάρει τον μικρό Σέργιο και να φύγει απο το σπίτι των Σεβαστών. Το μόνο μέρος που μπορεί να πάει είναι στην Ασημίνα.

Η συνάντηση τους θα δείξει ότι εξακολουθεί να την αγαπάει, αλλά πλέον γνωρίζει ότι δεν θα είναι ξανά μαζί, αφού δεν μπορεί να ξεχάσει τι του αποκάλυψε η γυναίκα του.

Ο απελπισμένος Νικηφόρος, θα αποφασίσει να αφήσει το παιδί στις δύο αδερφές και να φύγει απο το Διαφάνι μέχρι να αποφασίσει τι θα κάνει και φυσικά ποιο θα είναι το μέλλον του!

Πηγή: tvfreaks.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.