«Άγριες Μέλισσες»: Δυνατό spoiler από τον Βασίλη Μπισμπίκη

Στο Enjoy της Κυριακής και στη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου μίλησε ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο ηθοποιός, που ενσαρκώνει τον Βόσκαρη στις «Άγριες Μέλισσες», έδωσε ένα δυνατό spoiler για τη σειρά, αφού αποκάλυψε τι τον συνδέει με την οικογένεια των Σεβαστών.

Ποια θα θέλατε να είναι η κατάληξη του στις «Άγριες Μέλισσες»;

«Το λογικό θα ήταν η φυλακή. αλλά επειδή μιλάμε για έναν παρανοϊκό άνθρωπο, ψυχολογικά διαταραγμένο, θα έλεγα ότι θα έπρεπε να κλειστεί στην ψυχιατρική πτέρυγα μιας φυλακής».

Δείτε ακόμα:  Γωγώ Γαρυφάλλου: Έπεσε νταλίκα πάνω στη μητέρα μου και την πέταξε στο απέναντι ρεύμα!

Ο Βόσκαρης είναι το νόθο παιδί του παππού Σεβαστού στις Άγριες Μέλισσες;

«Ναι, γι’ αυτό και η ιδιαίτερη μεταχείριση από τον Σέργιο Σεβαστό. Ο Βόσκαρης είναι ο ετεροθαλής αδελφός του Δούκα, της Ανέτ και του Μιλτιάδη».

Είναι το αντίπαλον δέος του Δούκα;

«Όχι! Είναι και οι δύο σκληροί άνθρωποι, αλλά δεν έχουν τίποτε άλλο κοινό. Ο Βόσκαρης μια ζωή θα ψάχνει την αποδοχή των άλλων και της κοινωνίας, θα ζητεί την επιβεβαίωση, τον θαυμασμό, την υποταγή ή τον φόβο τους, για να νιώθει ότι είναι κάτι. Στις “Άγριες Μέλισσες” ο Βόσκαρης θέλει να γίνει κάτι στη ζωή του. Να αισθάνεται σημαντικός, σπουδαίος. Ερεθίζεται όταν πονά τον άλλον, όταν τον ταπεινώνει, τον εξευτελίζει, τον ισοπεδώνει, τον φέρνει στα όρια του. Ένας κομπλεξικός άνθρωπος… Ο Δούκας είναι ο τσιφλικάς και ο πλούσιος του κάμπου. Δεν έχει να αποδείξει κάτι. Ο Δούκας μοιάζει με μαφιόζο, με νονό, με μεγαλοεγκληματία «καρχαρία», που φαίνεται στην κοινωνία ότι είναι καθαρός. Άλλη ιστορία. Έχει καταφέρει να τον σέβονται στις “Αγριες Μέλισσες” και έχει έναν δικό του κώδικα τιμής ή αξιών. Με τις γυναίκες, μάλιστα, είναι κύριος. Αλλά και τον θάνατο τον αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια. Ξεπαστρεύει τους εχθρούς του μια και έξω, τους βγάζει από το παιχνίδι μπαμ και κάτω!».

Δείτε ακόμα:  Σοφία Μουτίδου: Σάλος από το τελευταίο της βίντεο για τους ομοφυλόφιλους

fthis.gr