Άγριες Μέλισσες: Έτσι θα είναι το τέλος των αδελφών Σταμίρη

Είναι γεγονός πως όλη η σειρά του ANT1, Άγριες Μέλισσες βασίζεται, κυρίως, στις αδελφές Σταμίρη και στα βιώματα που έχουν στιγματίσει τις ζωές τους. Πολλοί αναρωτιούνται ποιο θα είναι το τέλος που θα έχουν η Ασημίνα, η Δρόσω, αλλά και η Ελένη στις Άγριες Μέλισσες. Άραγε θα έρθουν ξανά κοντά, όπως παλιά, ή οι δρόμοι τους θα χωριστούν οριστικά;

Πράγματι, τα εμπόδια που συνάντησαν οι ηρωίδες ήταν πολλά και δύσκολα. Οι τρεις αδελφές αγάπησαν, πόνεσαν, ρίσκαραν, πάλεψαν μέχρι τελικής πτώσης. Πώς θα βρει το τελευταίο επεισόδιο την κάθε πρωταγωνίστρια ξεχωριστά;

Η Ελένη φτάνει στην κάθαρση

Ευτυχισμένο τέλος περιμένει την Ελένη, στις Άγριες Μέλισσες, συγκριτικά με την Ασημίνα, αλλά και τη Δρόσω. Μπορεί η Λενιώ να πέρασε πολλά, φτάνει όμως θριαμβευτικά στη μεγάλη της λύτρωση. Η μεγαλύτερη αδερφή Σταμίρη στάθηκε βράχος σε όλες τις δυσκολίες που πέρασε η οικογένειά της. Τα βιώματά της ήταν αυτά που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, χαρίζοντας στιγμές συγκίνησης.

Δείτε ακόμα:  Άγριες Μέλισσες Spoiler: «Αρκετούς γάμους είδατε, καιρό έχουμε να...» (βίντεο)

Η Ελένη θα καταφέρει να κλείσει στην φυλακή τον αδίστακτο Βόσκαρη, ο οποίος θα βρει το δικό του τέλος, φυλακισμένος και μόνος. Μετά από δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια παθιασμένου έρωτα, η Λενιώ θα παντρευτεί επιτέλους με τον Λάμπρο. Ο γάμος τους θα σχολιαστεί πολύ, ενώ όλο το Διαφάνι θα γιορτάσει μαζί τους αυτό το χαρμόσυνο γεγονός.

Η Ελένη θα κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και θα χτίσει από το μηδέν την οικογένεια που πάντα επιθυμούσε να έχει. Στο πλευρό της θα βρεθούν οι δύο μικρότερες αδερφές της, οι οποίες, όπως θα αναφέρουμε στη συνέχεια, θα αφήσουν πίσω τις διαφορές τους.

Η Ασημίνα από Σεβαστού, γίνεται ξανά Σταμίρη

Πολλοί τηλεθεατές έχουν σχολιάσει πως η Ασημίνα είναι, ίσως, ο πιο αδικημένος χαρακτήρας στη σειρά. Η μεσαία Σταμίρη ερωτεύτηκε με πάθος τον Νικηφόρο, ο οποίος άλλαξε πολύ. Έχασε τον εαυτό του και, μαζί με αυτόν, έχασε και την αγαπημένη του Ασημίνα. Η Ασημίνα πόνεσε πολύ, ενώ με τα λόγια της πόνεσε και τους τηλεθεατές. “Ούτε Σεβαστού, ούτε Σταμίρη. Που θα πάει, θα μάθω ποια είμαι”.

Δείτε ακόμα:  Survivor spoiler: Αυτή είναι η τελική διαρροή (18/4). Αναμενόμενη η νίκη τους!

Το τέλος για την Ασημίνα, στις Άγριες Μέλισσες, μπορεί να φαίνεται κακό, συγκριτικά με την Ελένη και την Δρόσω, θα είναι όμως λυτρωτικό. Θα κάνει το μεγάλο βήμα, ζητώντας διαζύγιο από το Νικηφόρο. Ο Νικηφόρος, έχοντας χάσει πια τα πάντα, δε θα καταφέρει να διεκδικήσει ούτε το παιδί. Έτσι, ο μικρός Σέργιος θα περάσει στα χέρια της Ασημίνας, αλλά και της Δρόσως, οι οποίες θα ενωθούν και θα διεκδικήσουν την επιμέλειά του.

Έτσι, η Ασημίνα θα βρει καταφύγιο στην οικογένειά της. Θα γίνει ξανά Σταμίρη, αφήνοντας πίσω το σκληρό παρελθόν της, στο σπίτι των Σεβαστών. Τα συναισθήματά της για το Νικηφόρο θα είναι ακόμη έντονα, τίποτα όμως δε θα μπορέσει να κολλήσει ξανά το γυαλί.

Η Δρόσω ζει το παραμύθι

Η Μαντάμ Κούλα έπεσε μέσα στις προβλέψεις της με τον πρίγκιπα και το λευκό άλογο. Ο Κωνσταντής θα είναι δίπλα στη Δρόσω, μέχρι το τέλος. Το διαζύγιο της Ασημίνας και του Νικηφόρου θα επιτρέψει στο ζευγάρι αυτό να παντρευτεί. Έτσι, η Δρόσω θα καταφέρει μαζί με την Ασημίνα, αλλά και την Ελένη, να διεκδικήσουν στο τέλος τον Μικρό Σέργιο, στις Άγριες Μέλισσες.

Δείτε ακόμα:  Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τέλος! Τι αποκάλυψαν οι δημιουργοί της σειράς

Το διαζύγιο της Ασημίνας και ο γάμος με τον Κωνσταντή θα διαγράψουν το κακό παρελθόν της πρωταγωνίστριας και η δίκη θα εστιάσει στην ποιοτική ζωή που έχει φτιάξει τώρα. Έτσι, η Δρόσω με τον Κωνσταντή θα ζουν μαζί, ενώ δίπλα τους θα βρίσκονται η Ασημίνα με τον μικρό Σέργιο. Ο μικρός θα έχει δύο μαμάδες, αλλά δύο μπαμπάδες.

Φαίνεται πως, στο τέλος, η κάθε πρωταγωνίστρια θα βρει τον δρόμο της. Μέχρι, όμως, να φτάσουν εκεί, θα έρθουν αντιμέτωπες με πολύ δύσκολες καταστάσεις. Αντίπαλοί τους θα είναι, για ακόμη μία φορά, οι Σεβαστοί. Το σημαντικότερο, πάντως, είναι πως η λύτρωση για τις αδελφές Σταμίρη θα χαρίσει στιγμές συγκίνησεις στους τηλεθεατές.

youfly.com