Άγριες Μέλισσες: Σε μεγάλο δίλημμα η Ασημίνα

Η Ασημίνα μπορεί να νίκησε μια μάχη στις Άγριες Μέλισσες, όμως ο πόλεμος είναι ακόμα μπροστά σε εκείνη και στη Δρόσω. Η επόμενη μάχη θα είναι με τη Μυρσίνη και αναμένεται εξίσου σφοδρή, καθώς η κυρία Σεβαστού δεν έχει μάθει να χάνει και δεν πρόκειται να μάθει τώρα.

Η μεγάλη στιγμή της δίκης για την κηδεμονία του μικρού Σέργιου έφτασε στις Άγριες Μελισσες. Στο δικαστήριο, Νικηφόρος, Ασημίνα και Δρόσω θα βγάλουν κάθε όπλο που έχουν, ηθικό και μη. Το αντίτιμο είναι πολύ μεγάλο και η κάθε πλευρά θέλει να βγει νικήτρια. Η απόφαση του δικαστηρίου δίνει την κηδεμονία στην Ασημίνα. Έτσι, αλλάζουν τα πάντα. Οι ζωές των αδελφών Σταμίρη, αλλά και του Νικηφόρου, δεν θα είναι πια ίδιες. Δεν περνούν πολλές ημέρες και η Ασημίνα με τη Δρόσω θα δεχτούν μια επίσκεψη της Μυρσίνης, που γι’ ακόμα μία φορά θα τις αναστατώσει, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε δημοσίευμα του περιοδικού Τηλέραμα και άρθρο του Βασίλη Ανδριτσάνου.

Η Μυρσίνη δεν δέχεται αμαχητί την απόφαση του δικαστηρίου και προσπαθεί να παίξει με το μυαλό των κοριτσιών και να τις κάνει να βάλουν και πάλι τον Νικηφόρο στη ζωή τους. Ο καβγάς δεν αργεί να ξεσπάσει στις Άγριες Μέλισσες. Η Μυρσίνη απειλεί τις αδελφές, λέγοντάς τους ότι δεν θέλουν να ανοίξουν πόλεμο μαζί της.

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις νέες συνθήκες στη ζωή του με τον μοναδικό τρόπο που πάντα αντιμετώπιζε κάθε κακό που βίωνε, ρίχνεται στη συγγραφή ενός βιβλίου, για να ξεφύγει από τη ζοφερή πραγματικότητα στην οποία ο ίδιος έριξε τον εαυτό του. Κάθε φορά που γράφει, νιώθει πως δραπετεύει και πηγαίνει σε έναν άλλον κόσμο, που είναι όπως ακριβώς εκείνος τον θέλει. Μια μέρα όμως θα πέσει στα χέρια της Ασημίνας το μοναδικό αντίτυπο του βιβλίου που γράφει ο Νικηφόρος. Μόλις το διαβάσει, θα βρεθεί μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα στις Άγριες Μέλισσες. Θα πρέπει να αποφασίσει αν θέλει να σώσει τον παλιό μεγάλο της έρωτα ή να του δώσει μία και να τον στείλει ακόμα παρακάτω.

Τι θα δούμε την ερχόμενη εβδομάδα στις Άγριες Μέλισσες

Δευτέρα 3 Μαΐου

Επεισόδιο 132: Ο Μελέτης με τη βοήθεια του Μεγαρίτη ανακαλύπτει πως ο Δούκας δολοφόνησε τον Θέμελη. Ποια θα είναι η αντίδρασή του; Θα αναμετρηθεί με τον Δούκα; Ο Μιλτιάδης αναγκάζεται να υποχωρήσει στις απειλές του Λάμπρου και να πάρει πάλι τα φάρμακά του. Είναι, όμως, αποφασισμένος να προχωρήσει το σχέδιό του για ν’ απελευθερωθεί ο Συνεταιρισμός από τον Δούκα. Η Ασημίνα αρνείται να πάει στη Λάρισα με τον Σέργιο και ο Νικηφόρος αποφασίζει να συνεχίσει με την αγωγή για να της πάρει την επιμέλεια. Η Ελένη φοβάται πως δε θα καταφέρει ν’ αποκτήσει παιδί, αλλά διστάζει να το μοιραστεί με τον Λάμπρο. Ο Λάμπρος με τον Κωνσταντή βρίσκουν κοινό έδαφος τον Συνεταιρισμό και προσπαθούν να συνετίσουν τον Νικηφόρο. Εκείνος, όμως, είναι αποφασισμένος να πάρει τον Σέργιο και να μείνουν στη Λάρισα. Πώς θα αντιδράσουν η Ασημίνα και η Δρόσω; Θα αποχωριστούν τον γιο τους γι’ άλλη μια φορά; Η Σοφούλα γνωρίζει μια μοναχή κι αρχίζει να της ανοίγεται, ενώ το γράμμα του Άγγελου φαίνεται να την επηρεάζει. Ο Αλέξης ψάχνει τον πραγματικό λόγο του χωρισμού του με την Πηνελόπη και οι υποψίες του τον οδηγούν στον γυναικολόγο. Θα μάθει την αλήθεια για το παιδί;

Τρίτη 4 Μαΐου:

Επεισόδιο 133: Ο κόσμος του Μελέτη καταρρέει, μαθαίνοντας το αποτρόπαιο έγκλημα του Δούκα, όμως μια ακόμα αποκάλυψη θα τον συγκλονίσει. Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του; H Ανέτ καταρρακώνεται μόλις πληροφορείται τα άσχημα νέα. Στο μοδιστράδικο, οι γυναίκες βρίσκονται σε πυρετό εργασίας, ενώ η Ασημίνα αναλαμβάνει να βοηθήσει κι εκείνη στο νέο εγχείρημα της Ουρανίας. O Νικηφόρος παίρνει τον γιο του και φεύγει για τη Λάρισα, όμως, το εγχείρημά του δεν πάει όπως το υπολόγιζε. Ο Μιλτιάδης προχωράει το σχέδιο εξαπάτησης του Δούκα, προκαλώντας την οργή του Λάμπρου. Ο Αλέξης έρχεται αντιμέτωπος με την Πηνελόπη. Θα καταφέρει ν’ αποσπάσει απ’ το στόμα της το ένοχο μυστικό; Μια άγρια συμπλοκή, στη μέση του χωριού, θα φέρει καινούρια αναστάτωση στο σπίτι των Σεβαστών.

Τετάρτη 5 Μαΐου

Επεισόδιο 134: Πέντε μέρες μετά, η ζωή στο χωριό συνεχίζει τους φυσιολογικούς της ρυθμούς. Όχι ,όμως, για όλους. Στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη επικρατεί αγωνία για την επικείμενη δίκη με τον Νικηφόρο, ενώ η Ελένη επισκέπτεται κρυφά απ’ τον Λάμπρο μια γυναικολόγο. Ο Σέργιος συνεχίζει να μην περνάει καλά στο καινούριο του περιβάλλον και η μόνη του χαρά είναι το σχολείο και η μέρα που θα επισκεφθεί την Ασημίνα, η οποία του ετοιμάζει μια έκπληξη με τη Δρόσω, που θα τον χαροποιήσει. Οι δουλειές της Ουρανίας συνεχίζουν τον εντυπωσιακό ρυθμό τους, όμως ο Σαραντόπουλος δεν έχει δείξει ακόμα όλες τις προθέσεις του. Ο Νικηφόρος ενημερώνεται για μια εξέλιξη που θέτει σε κίνδυνο την επιτυχία του στη δίκη. Η μέρα των εγκαινίων του εργοστασίου φτάνει κι ο Μιλτιάδης αποφασίζει να χαλάσει τη σημαντικότερη στιγμή του Δούκα με τον πιο θεαματικό τρόπο.

Πέμπτη 6 Μαΐου

Επεισόδιο 135: Ο Μιλτιάδης βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του και ο Δούκας, μαινόμενος, αποφασίζει να ανταποδώσει με τη βοήθεια του Μελέτη. Ο Κωνσταντής αρνείται να συμμετέχει σε αυτό που σχεδιάζουν και έρχεται σε σύγκρουση για πρώτη φορά με τον Μελέτη. Η Ασημίνα με τη Δρόσω έρχονται αντιμέτωπες με τον Νικηφόρο στο δικαστήριο για την επιμέλεια του Σέργιου. Ο Νικηφόρος είναι σίγουρος για τη νίκη του, αντίθετα με την Ασημίνα που φοβάται πως το παρελθόν της Δρόσως θα λειτουργήσει εναντίον τους. Ποια θα είναι η απόφαση του δικαστηρίου; Τα μέλη του Συνεταιρισμού και ο Λάμπρος φοβούνται για τα αντίποινα του Δούκα και ανησυχούν για τον Μιλτιάδη. Τι σχεδιάζει ο Μελέτης για να τον βγάλει απ’ τη μέση; Η Σοφούλα ανοίγει την καρδιά της στη μοναχή για όσα της συνέβησαν. Τι θα αποφασίσει; Θα επιστρέψει στους γονείς της;

zappit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.