Άγριες Μέλισσες spoiler: Κορυφαία ανατροπή για Δούκα και Μελέτη

Από σαράντα κύματα έχει περάσει η σχέση του Μελέτη με τον Δούκα μετά την αποκάλυψη ότι η Ανέτ είναι η μητέρα του.

Η ώρα της αλήθειας για τη δολοφονία του Θέμελη φτάνει με τον Μελέτη να μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον τρόπο που έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του.

Σύμφωνα με το spoiler του Πρωινού, μαθαίνει λοιπόν ότι ο Δούκας δολοφόνησε τον Θέμελη με το δηλητήριο και η συζήτηση που θα ακολουθήσει θα είναι με πολύ βαριές κουβέντες.

Δείτε ακόμα:  Ο Άρης Σερβετάλης στις Άγριες Μέλισσες;

Θα ειπωθούν σκληρά λόγια με τον Δούκα να αποκαλύπτει στον Μελέτη ότι είναι παιδί βιασμού, ότι δηλαδή ο Σωκράτης Θέμελη βίασε την Ανέτ. Ο Μελέτης συγκλονίζει και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Από εκεί κι πέρα έρχεται η μεγάλη ανατροπή.

Ο Μελέτης δεν θα στραφεί εναντίον του, το αντίθετο μάλιστα. Θα δηλώσει πίστη στον Δούκα για μια ακόμη φορά αφού θα αναγνωρίσει το γεγονός ότι εκείνον τον μεγάλωσε.

Δείτε ακόμα:  Ξέσπασε η Κατερίνα Καραβάτου on air: «Ξαφνικά, ακούς ότι κάποιος άλλος θα σου πάρει τη δουλειά»

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο:

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, o Κωνσταντής και η Δρόσω δίνουν μια τελευταία ευκαιρία στον έρωτά τους.

Όμως, η σχέση της με την Ασημίνα κλονίζεται ξανά όταν η αδελφή της, της ανακοινώνει την ανατρεπτική πρόταση του Νικηφόρου. Ο Μιλτιάδης βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα μετά από, επίσης, μία απρόβλεπτη πρόταση του Νικηφόρου. Τι θα αποφασίσει; Και τις νέες φουρτούνες θα φέρει η απόφασή του στην οικογένεια των Σεβαστών;

Δείτε ακόμα:  Είναι οριστικό: Εκτός Big Brother o Γιώργος Τσαλίκης – Τι λέει ο ΣΚΑΪ

Ο Βόσκαρης δέχεται στη φυλακή την επίσκεψη μιας γυναίκας που θα φέρει καινούριες ανατροπές.

Ο Λάμπρος ανακοινώνει στον Μιλτιάδη μια απόφαση που θα προκαλέσει τριγμούς στη σχέση τους. Η Ελένη, με τη βοήθεια της Ρίζως, αποφασίζει να ρίξει φως σε μια προσωπική της υπόθεση, ενώ ο Μελέτης φτάνει ένα βήμα πριν ανακαλύψει τον δολοφόνο του Θέμελη. Έφτασε η ώρα να έρθει αντιμέτωπος με την αλήθεια για τον δολοφόνο του πατέρα του;

gossip-tv.gr