«Άγριες Μέλισσες»: Το «ατού» του Βόσκαρη στη δίκη (φωτό)

Η ώρα της δίκης του Βόσκαρη στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» έφτασε. Η Ελένη και ο Λάμπρος πήραν θέση στη δικαστική αίθουσα, απέναντι στον άνθρωπο που τους κατέστρεψε τη ζωή.

Στην αντίθετη πλευρά βρέθηκε και η Σοφούλα, η οποία, σκυθρωπή, ακολούθησε πιστά τον σύζυγό της. Ο Μάνος Βόσκαρης δείχνει αρκετά σίγουρος για τη νίκη του, έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, μέσα από το υποκριτικό του ταλέντο.

Ενώ η Ελένη πασχίζει να βρει επιπλέον μάρτυρες για να μπορέσει να αποδείξει την αλήθεια, εκείνος καταφέρνει με τα δυνατά του «όπλα» να ξεγλιστρήσει. Τί θα υποστηρίξει ο Μάνος Βόσκαρης στους ενόρκους και πως θα εξελιχθεί η υπόθεση;

Δείτε ακόμα:  Θλίψη! Πέθανε ο ηθοποιός Μιχάλης Γούναρης

Η ιατρική γνωμάτευση

Η εμφάνιση του Βόσκαρη στη δίκη, δημιούργησε πολλά ερωτήματα στην Ελένη. Με ένα μπαστούνι, σημαντικά καταβεβλημένος και ανήμπορος να περπατήσει, ο Βόσκαρης ετοιμάζεται να δώσει τη χαριστική του βολή. Ο δικηγόρος του, φρόντισε να εξασφαλίσει μία γνωμάτευση γιατρού, η οποία δηλώνει πόσο βαριά τραύματα έχει.

Η αιτία; Το χτύπημα του συζύγου της Μαδούρου. Ήταν τόσο δυνατό που όχι μόνο δεν τον σκότωσε, αλλά του άφησε χρόνια προβλήματα – ψυχολογικά και σωματικά. Με αυτό το «όπλο» ο κατηγορούμενος θα αποδείξει πόσο κακό του έκανε η Ελένη και σε τι κίνδυνο είναι αναγκασμένος να ζει, όσο εκείνη είναι ελεύθερη. Κι ενώ η δίκη του Βόσκαρη, φαίνεται πως οδεύει στην ολέθρια καταστροφή της Ελένης, ένα γεγονός ανατρέπει τα πάντα.

Δείτε ακόμα:  "Βόμβα" από τον Γιώργο Παπαδάκη - Τι αποκάλυψε για το τηλεοπτικό του μέλλον

Οι καταθέσεις

Ο ίδιος βασίζεται τόσο στην κατάθεση του γυναικολόγου των φυλακών, όσο και στην κατάθεση της Σοφούλας. Ο γυναικολόγος θα υποστηρίξει πως ουδέποτε υπέβαλε τη Λενιώ σε άμβλωση. Ποτέ δεν είχε μείνει έγκυος, καθώς ποτέ δεν βιάστηκε από τον Βόσκαρη. Οι δυο τους είχαν μία περίπλοκη, αλλά όμορφη σχέση, η οποία δεν έληξε όμορφα. Γι’ αυτό και η Ελένη τον… εκδικείται.

Το δεύτερο όπλο του είναι η Σοφούλα. Αν εκείνη περιγράψει πόσο καλός σύζυγος είναι, τότε η αθώωση είναι θέμα χρόνου να συμβεί. Η Σοφούλα θα πρέπει να καταθέσει πως ο άντρας της υποφέρει σωματικά και ψυχολογικά, εξαιτίας της Ελένης. Βέβαια, η ίδια έχει δηλώσει πως δυσκολεύεται να πει ψέματα, γεγονός που θα φανεί στα επόμενα επεισόδια και θα καθορίσει σημαντικά τη δίκη του Βόσκαρη.

Δείτε ακόμα:  Βλάχος για Λιγνάδη – Δεν έπαψαν να ισχύουν οι λόγοι για τους οποίους προφυλακίστηκε

youfly.com