Αίσιο τέλος για την εξαφάνιση 36χρονου

Η περιπέτεια του Χατζηιωαννίδη Χρήστου, 36 ετών, έληξε το πρώι της Παρασκευής (02/04), χάρη τη σημαντική και άμεση συνεργασία του Χαμόγελο του Παιδιού με το ΕΚΑΒ-ΚΕΠΥ, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Για τον εντοπισμό του 36χρονου είχε ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός Missing Alert κατόπιν αιτήματος των οικείων της.

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού:

Η περιπέτεια του Χατζηιωαννίδη Χρήστου, 36 ετών, έληξε σήμερα, 02/04/2021 δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Ο ίδιος βρέθηκε στην περιοχή των Αμπελοκήπων και είναι καλά στην υγεία του.

Δείτε ακόμα:  Άγρια κόντρα Βασιλακόπουλου - Γιαννάκου για τα εμβόλια και τους "αμόρφωτους υγειονομικούς" (βίντεο)

Ο Χατζηιωαννίδης Χρήστος, εντοπίστηκε χάρη στην παρατηρητικότητα αυτοκινητιστών, οι οποίοι άμεσα ενημέρωσαν τις Αστυνομικές Αρχές. Εν συνεχεία, η συνεργασία μας με τις αρμόδιες αρχές ήταν άμεση και αποτελεσματική ώστε να διασφαλιστεί η άμεση επανένωση του Χατζηιωαννίδη Χρήστου με την οικογένεια του.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Χατζηιωαννίδη Χρήστο και την οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

Δείτε ακόμα:  Αποκάλυψη: Πού έγινε ο βιασμός που καταγγέλλει ο 32χρονος φαντάρος

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/