Αισιόδοξα τα νέα για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον!

Ήταν Ιανουάριος όταν γνωστοποιήθηκε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβλήθηκε σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Η απόσταση που πήρε η Κέιτ Μίντλετον από τα κοινά και η απόφαση της βασιλικής οικογένειας να μην πει πολλά για την κατάσταση της υγείας της, δημιούργησε αμέσως πολλά σενάρια συνωμοσίας.

Δύο μήνες αργότερα, στις 22 Μαρτίου, η πριγκίπισσα αποκάλυψε μέσα από ένα συγκινητικό βίντεο ότι πάσχει από καρκίνο. Χωρίς να πει πολλά η Κέιτ Μίντλετον συγκίνησε τον κόσμο, ο οποίος και στράφηκε εναντίον των θεωριών συνομωσίας που είχαν δημιουργηθεί και για πολλούς είχαν “αναγκάσει” την πριγκίπισσα να μιλήσει για το πρόβλημα υγείας της.

Θετικά νέα για την Κέιτ Μίντλετον

Από τότε τα πράγματα που γίνονται γνωστά για την οικογένεια του πρίγκιπα Ουίλιαμ είναι ελάχιστα, καθώς το παλάτι φαίνεται ότι “πολεμά” καθετί που θα μπορούσε να αναστατώσει τη μελλοντική βασίλισσα.

Πάντως εδώ και λίγες ώρες έχει γίνει γνωστή μία είδηση, που έχει χαροποιήσει χιλιάδες θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας τις τελευταίες εβδομάδες βγαίνει όλο και πιο συχνά έξω με την οικογένειά της.

Χιλιάδες μηνύματα έχει δεχθεί το Παλάτι για την Κέιτ Μίντλετον

Την ίδια ώρα αξιωματούχοι του παλατιού αναφέρουν ότι έχουν λάβει «δεκάδες χιλιάδες» κάρτες με τις οποίες ο κόσμος εύχεται στην Κέιτ Μίντλετον να γίνει γρήγορα καλά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Παλάτι του Κένσινγκτον έχει κάνει ξεκάθαρο πως η σύζυγος του Ουίλιαμ θα χρειαστεί χώρο και χρόνο για να ανακάμψει και να επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα.

enikos.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.