Αήττητος Σπάτων: Τεστ κορονοϊού και πρώτη προπόνηση (φωτό & βίντεο)

Πέρασαν όλοι, παίκτες, προπονητές, παράγοντες από το τεστ και βγήκαν όλοι αρνητικοί με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν την πρώτη μετά 4 μήνες προπόνηση.

Πριν την προπόνηση μίλησε στους παίκτες ο Γεν. Αρχηγός της ομάδας ο κος Γιάννης Τζανόπουλος όπου μεταξύ των άλλων στάθηκε στην προσοχή που πρέπει να δείξουν όλοι και από εδώ και πέρα στα θέματα υγιεινής. Επίσης τόνισε πως όπως όλο αυτό το διάστημα η Διοίκηση ήταν κοντά στους παίκτες, έτσι θα συνεχίσει να είναι και πρέπει να δώσουν μεγάλη προσοχή στις εντολές των προπονητών ώστε το μικρό αυτό διάστημα προετοιμασίας να είναι στην καλύτερη κατάσταση.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο προπονητής της ομάδας κος Βαγγέλης Τσιώλης που αναφέρθηκε στην επικοινωνία που υπήρχε μεταξύ των παικτών και τις οδηγίες του και είναι απόλυτα ικανοποιημένος. Επίσης τόνισε πως τους λίγους αγώνες που θα δώσουν έχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες και είναι σίγουρος ότι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Είμαι τυχερός που είμαι στην ομάδα του Αήττητου Σπάτων και είσαστε και εσείς τυχεροί γιατί έχετε όλους κοντά σας.

Τέλος καλό λοιπόν, αρνητικά τα τεστ και ευχή όλων μας ή ομάδα να έχει καλά αποτελέσματα.

Δήλωση πριν την προπόνηση από τον κο Βαγγέλη Τσιώλη.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.